nldaendees
logo
  • Start
  • Nog niet ter adoptie
Beschrijving: 17-01-2017: filmpje van Fika in haar kennel. 19-07-2011: Fika is een teefje van 48 cm hoog. Ze is geboren rond 1-7-2008. De staffords, pitbulls of mixen hiervan zijn alleen op afstand te adopteren. In La Linea en omgeving worden nog vaak illegale pitbull gevechten gehouden. We kennen de achtergronden van de honden niet, weten niet waar ze vandaan komen en wat ze al meegemaakt hebben. Om deze reden bieden we deze honden niet ter adoptie aan. Wilt u toch voor een Stafford of Pitbull achtige gaan kijk dan eens in de Nederlandse asiels.

Lees verder

Beschrijving: 20-10-2016: Robert kan het met de honden, waarmee hij nu verblijft in zijn kennel goed vinden. Die hebben geaccepteerd dat Robert, ondanks zijn geringe afmeting, het baasje is. Een kleine hond met een pittig karakter, die zich het kaas niet van zijn brood laat eten. 25-11-2014: Robert is een reu, geboren rond 20-06-2012. Hij is 35 cm hoog. Hij heeft een lange rug met korte pootjes. Deze hond is ook gedumpt in het asiel. Hij weet niet wat hij verkeerd gedaan heeft. Hij heeft door dit alles veel stress en is heel onzeker geworden. Dit laat hij ook duidelijk merken. Hij vertrouwt de mens nog niet erg. Daarom is hij helaas nog niet geschikt voor adoptie. Voor meer informatie over Robert kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers, te vinden onder contact.

Lees verder

Beschrijving: 06-10-2016: Bully is een bull terrier van ca 45 cm hoog. De staffords, pitbulls of mixen hiervan zijn alleen op afstand te adopteren. In La Linea en omgeving worden nog vaak illegale pitbull gevechten gehouden. We kennen de achtergronden van de honden niet, weten niet waar ze vandaan komen en wat ze al meegemaakt hebben. Om deze reden bieden we deze honden niet ter adoptie aan. Wilt u toch voor een Stafford of Pitbull achtige gaan kijk dan eens in de Nederlandse asiels.

Lees verder

Beschrijving: 10-10-2016: Chica is een Stafford mix teef, geboren rond 10-10-2015. Ze is ca 50 cm hoog. Van Chica hebben we een filmpje gemaakt in haar kennel. De staffords, pitbulls of mixen hiervan zijn alleen op afstand te adopteren. In La Linea en omgeving worden nog vaak illegale pitbull gevechten gehouden. We kennen de achtergronden van de honden niet, weten niet waar ze vandaan komen en wat ze al meegemaakt hebben. Om deze reden bieden we deze honden niet ter adoptie aan. Wilt u toch voor een Stafford of Pitbull achtige gaan kijk dan eens in de Nederlandse asiels.

Lees verder

Beschrijving: 13-10-2016: Carlos is een Stafford reu, hij is 48 cm hoog, geboren rond 06-03-2015. De staffords, pitbulls of mixen hiervan zijn alleen op afstand te adopteren. In La Linea en omgeving worden nog vaak illegale pitbull gevechten gehouden. We kennen de achtergronden van de honden niet, weten niet waar ze vandaan komen en wat ze al meegmaakt hebben. Om deze reden kunnen we deze honden niet ter adoptie aanbieden. Wilt u toch voor een Stafford of Pitbull achtige gaan kijk dan eens in de Nederlandse asiels. Voor meer informatie over Carlos kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact.

Lees verder

Beschrijving: 23-10-2016: video geplaatst. 17-10-2016: Bob is een lieve enthousiaste Stafford mix reu, hij is 50 cm hoog, geboren rond 14-10-2011. De staffords, pitbulls of mixen hiervan zijn alleen op afstand te adopteren. In La Linea en omgeving worden nog vaak illegale pitbull gevechten gehouden. We kennen de achtergronden van de honden niet, weten niet waar ze vandaan komen en wat ze al meegemaakt hebben. Om deze reden kunnen we deze honden niet ter adoptie aanbieden. Wilt u toch voor een Stafford of Pitbull achtige gaan kijk dan eens in de Nederlandse asiels. Voor meer informatie over Bob kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact.

Lees verder

Beschrijving: 31-01-2017: Jodie is een Stafford mix teef, geboren rond 30-01-2016. Ze is ca 45 cm hoog. De staffords, pitbulls of mixen hiervan zijn alleen op afstand te adopteren. In La Linea en omgeving worden nog vaak illegale pitbull gevechten gehouden. We kennen de achtergronden van de honden niet, weten niet waar ze vandaan komen en wat ze al meegemaakt hebben. Om deze reden bieden we deze honden niet ter adoptie aan. Wilt u toch voor een Stafford of Pitbull achtige gaan kijk dan eens in de Nederlandse asiels.

Lees verder

Beschrijving: 11-02-2017: Silvi is een Stafford mix teef, geboren rond 11-02-2015. Ze is ca 50 cm hoog. Silvi is een van de 15 honden die afgelopen week in beslag zijn genomen. De eigenaar was niet meer in staat om voor ze zorgen. De honden zouden in eerste instantie door de gemeente naar een dodingsstation worden gebracht. De politie vond dit geen goed plan, en heeft de hulp van Peter ingeschakeld. Nu zitten ze gelukkig veilig in het asiel. De staffords, pitbulls of mixen hiervan zijn alleen op afstand te adopteren. In La Linea en omgeving worden nog vaak illegale pitbull gevechten gehouden. We kennen de achtergronden van de honden niet, weten niet waar ze vandaan komen en wat ze al meegemaakt hebben. Om deze reden bieden we deze honden niet ter adoptie aan. Wilt u toch voor een Stafford of Pitbull achtige gaan kijk dan eens in de Nederlandse asiels.

Lees verder

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.