nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Een kennel adopteren?

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder

Beachwalk

Dogs for Dogs Beachwalk is een initiatief, ontstaan uit betrokkenheid bij het asiel. Een festijn wat je gewoon mee moet maken. Zo bijzonder, zoveel honden. En bovendien zoveel mooie mensen.

Vorig jaar was de tweede editie van de Beachwalk. Vol trots delen wij mede dat de totale opbrengst 4500,-- euro was. Ondanks de harde wind en de motregen was de opkomst gigantisch. De Animal in Need familie liet weer van zich spreken. De derde editie van de Beachwalk zal gaan plaatsvinden op zondag 4 september 2016 op het strand van Noordwijk.

De deelname aan deze wandeling kost € 7,50 per hond en de opbrengsten van de wandeling gaan in zijn geheel naar Animal in Need.

Aangezien wij iedereen de gelegenheid willen geven om deel te nemen aan onze wandeling, hebben wij besloten om het maximale inschrijfbedrag op € 15,- te houden. U betaalt dus voor maximaal 2 honden.

Voor elke ingeschreven hond is er een goody bag , vol leuke en lekkere dingen voor uw hond.

Tevens zullen er topfotografen aanwezig zijn, die van u en uw honden(en) een prachtige plaatje ter herinnering kunnen maken. De foto’s kunnen na de Beachwalk tegen een kleine vergoeding worden besteld. De gehele opbrengst hiervan komt uiteraard ook ten goede aan het asiel.

Aan het eind van de wandeling zal er bij strandpaviljoen Take 2 een loterij worden gehouden met vele mooie prijzen. Ook deze opbrengst gaat in zijn geheel naar Animal in Need.

Het startschot zal worden gegeven door Ben Cramer. Tevens zullen naast Peter Koekebakker zelf, een aantal vaste medewerkers/vrijwilligers zoals Ana, Lidia en politie-agent Paco uit Spanje aanwezig zijn.

We hopen u te zien op zondag 4 september as in Noordwijk !

Voor inschrijving en meer informatie klikt u op deze link http://www.dogsfordogsbeachwalk.nl/

 

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.