nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Een kennel adopteren?

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder

Hond van de maand juni 2019

Graag stellen wij u voor aan Wolf. Een Herder mix reu van ca 65 cm hoog en ongeveer 6,5 jaar oud. Wolf is een lieve, sociale lobbes die iedereen altijd vriendelijk begroet zodra je zijn kennel betreedt. Hij geniet van de aandacht en knuffels die hij dan krijgt, zonder daarbij opdringerig te zijn. Met de andere honden in zijn kennel gaat hij goed om. Wolf maakt zich niet druk namelijk.

Bij Wolf is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk adoptie/medisch, kunt u hierover meer informatie vinden. Toen Wolf binnenkwam in het asiel, was met name zijn vacht er slecht aan toe. Deze is inmiddels gelukkig weer prachtig hersteld. Na anderhalf jaar in het asiel vinden we het hoog tijd dat Wolf een thuis krijgt. Een echt thuis. Wellicht voor het eerst van zijn leven. Voor meer informatie over Wolf kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerksters, te vinden onder contact.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.