nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand oktober : Chiquita !

Chiquita is een gesteriliseerde Mastin mix teef van ca 80 cm hoog. Ze is geboren rond 30 januari 2017. In januari 2018 heeft Ana Chiquita gevangen nadat ze al een tijdje op straat aan het zwerven was. Niemand anders was het tot dan toe gelukt om haar te pakken te krijgen. Gelukkig heeft ze in het asiel geleerd de mens weer te vertrouwen. Deze lobbes geniet inmiddels met volle teugen van de aandacht die vrijwilligers haar geven. Ook met de reu waarmee ze in haar kennel verblijft kan ze het prima vinden. Voor meer informatie over Chiquita kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact. 

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.