nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Samen Sterk

September 2019

We hebben allemaal de beelden kunnen zien van de verwoestende overstromingen in de regio Murcia. Het leed wat zich daar afspeelt is niet te bevatten.
De asiels in de regio proberen met alles wat ze in zich hebben alle duizenden dieren die gered zijn op te vangen, dit terwijl ze al het leed van de verdronken dieren proberen te verwerken.
Een nobele maar bijna onmenselijke klus.
Wij hebben daarom als stichting besloten om hun in deze tijd van nood te helpen. Daarom hebben we met de overkoepelende organisatie, Animalistas Torreviejo aldaar contact opgenomen en doneren wij 5000 kilo van ons voer aan hun.
Juist nu, in deze tijden van nood moeten we elkaar helpen.
Een dier in nood is tenslotte een dier in nood.

We hopen op uw begrip...

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.