nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Op naar een nieuwe toekomst

Vrijdag 25 oktober 2019. De grote uittocht van deze maand. Maar liefst 38 honden zijn vertrokken naar Nederland en België. Hiervan zijn er 16 honden geadopteerd (foto 1) en worden door hu nieuwe baasje verwelkomd. De overige 22 honden (foto  2, 3 en 4) gaan naar diverse opvangadressen. Voor hen zijn we nog op zoek naar een baasje. Bent u geïntresseerd in één van deze knappe koppies, dan kunt u contact opnemen met 1 van de dames van ons adoptieteam. De contactgegevens staan bij de informatie van de hond op de website vermeld (of eventueel bij de contactgegevens onder "contact").

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder