nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Op naar een nieuwe toekomst

Vrijdag 25 oktober 2019. De grote uittocht van deze maand. Maar liefst 38 honden zijn vertrokken naar Nederland en België. Hiervan zijn er 16 honden geadopteerd (foto 1) en worden door hu nieuwe baasje verwelkomd. De overige 22 honden (foto  2, 3 en 4) gaan naar diverse opvangadressen. Voor hen zijn we nog op zoek naar een baasje. Bent u geïntresseerd in één van deze knappe koppies, dan kunt u contact opnemen met 1 van de dames van ons adoptieteam. De contactgegevens staan bij de informatie van de hond op de website vermeld (of evetueel bij de contactgegevens onder "contact").

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.