nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Aankomst in Meer (België) en IJsselstein

Zaterdag 26 oktober jl was een mooie dag. Behalve blije honden ook dolgelukkige baasjes. Na de beentjes te hebben gestrekt en de eerste behoeftes op het  één van de uitloopvelden te hebben gedaan, werd het tijd voor iedereen om huiswaarts te gaan. Hieronder een kleine impressie van de aankomst.

Dank voor iedereen die dit weer mogelijk hebben gemaakt. Team Spanje, team chauffeurs, team Nederland, team België en uiteraard een enorme dank aan de adoptanten, want zonder hen zouden we dit niet kunnen doen.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.