nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand november : Yayo

Yayo, een lieve sociale Labrador mix reu, geboren rond 1 januari 2011. Hij is ca 50 cm hoog. Yayo zwierf al twee weken langs een weg in Sevilla. Aangezien zijn gezondheid achteruit ging, werd er contact opgenomen met Ana. Gelukkig is hij nu veilig in het asiel, waar hij weer is aangesterkt. Met de reuen en teven in zijn kennel kan Yayo het goed vinden. Ook begroet hij vrijwilligers vriendelijk. Bij Yayo is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk adoptie/medisch, kunt u hierover meer lezen. Voor meer informatie over Yayo kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder