nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand november : Yayo

Yayo, een lieve sociale Labrador mix reu, geboren rond 1 januari 2011. Hij is ca 50 cm hoog. Yayo zwierf al twee weken langs een weg in Sevilla. Aangezien zijn gezondheid achteruit ging, werd er contact opgenomen met Ana. Gelukkig is hij nu veilig in het asiel, waar hij weer is aangesterkt. Met de reuen en teven in zijn kennel kan Yayo het goed vinden. Ook begroet hij vrijwilligers vriendelijk. Bij Yayo is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk adoptie/medisch, kunt u hierover meer lezen. Voor meer informatie over Yayo kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.