nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Uittocht naar Nederland en België

Zaterdag 24 november jl kwamen er weer een aantal honden naar België en Nederland. Hiervan zijn 23 honden naar diverse opvangadressen (foto 1, 2 en 3) in zowel Nederland als België gegaan. Voor hen zijn we nog op zoek naar een eigen thuis. De andere 19 honden zijn geadopteerd (foto 4 en 5) en worden opgehaald door hun nieuwe baasjes. Voor meer informatie over de honden die naar opvanggezinnen zijn gegaan, kunt u contact opnemen met onze adoptiemedewerkers (hun contactgegevens staan op de website bij de honden vermeld).

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.