nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand januari : Roro !

Roro komt binnenkort naar een opvanggezin in Nederland. Een sociale Mastin reu, geboren rond 9 september 2017. Hij is ca 60 cm hoog. Een heerlijke lobbes die dolblij is met wat aandacht van de vrijwilligers. Roro kwam in het asiel met een fikse wond aan zijn poot, veroorzaakt door een aanrijding. De eigenaar van Roro wilde de zorg verder niet meer op zich nemen, en heeft afstand van hem gedaan. Gelukkig is zijn wond inmiddels goed genezen. Maar Roro is een echte pechvogel, want onlangs is er bij hem ook Artrose ontdekt, een chronische aandoening in de gewrichten. Hiervoor krijgt hij inmiddels medicatie waar hij goed op reageert. Roro is getest met katten, en is hiervoor geslaagd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster Yvon Kornet, tel 020 - 6365354 of yvon@animalinneed.com

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder