nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand januari : Roro !

Roro is een sociale Mastin reu, geboren rond 9 september 2017. Hij is ca 60 cm hoog. Een heerlijke lobbes die dolblij is met wat aandacht van de vrijwilligers. Roro kwam in het asiel met een fikse wond aan zijn poot, veroorzaakt door een aanrijding. De eigenaar van Roro wilde de zorg verder niet meer op zich nemen, en heeft afstand van hem gedaan. Gelukkig is zijn wond inmiddels goed genezen. Maar Roro is een echte pechvogel, want onlangs is er bij hem ook Artrose ontdekt, een chronische aandoening in de gewrichten. Hiervoor krijgt hij inmiddels medicatie waar hij goed op reageert. Roro is getest met katten, en is hiervoor geslaagd. Voor meer informatie over Roro kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.