nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand : Odin !

Odin is een gecastreerde Mastin mix reu van ca 60 cm hoog. Zijn geboortedatum ligt rond 11 november 2017. Odin verblijft samen met een teef in een kennel waar hij het goed mee kan vinden. Omgang met reuen is onbekend. Odin is een kettinghond geweest, waarbij hij niet veel meer voedsel kreeg dan wat brood. Lieve mensen hebben hem daar weggehaald. Zelf konden zij echter niet de volledige zorg van Odin op zich nemen, vandaar dat zij hem naar het asiel hebben gebracht. De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement. Voor meer informatie over Odin kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact. Odin is op afstand geadopteerd door Jennifer Jaeger en Janine Steeneken. 

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder