nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Update nieuwe asiel

Het waren enorme zware maanden maar eindelijk een lichtpuntje! Al een poos verblijven we in volledige onzekerheid voor wat betreft de nieuwe locatie van het asiel. De zoektocht naar een nieuw geschikt stuk land bleek niet zo eenvoudig. Er waren veel factoren die het ons moeilijk maakten, de Spaanse regelgeving, de mentaliteit aldaar, gebrek aan geschikte stukken grond, de prijzen en uiteindelijk ook nog het Corona virus. In maart dit jaar waren we met een eigenaar van een geschikt stuk grond in gesprek maar dit kon geen vervolg krijgen omdat Spanje in volledige lockdown ging.

Toen we hoorden dat 1 juli de grenzen weer open zouden gaan hebben we direct een ticket geboekt en alle partijen weer benaderd. Afgelopen weekend hebben we dus ook daadwerkelijk een bod gedaan op een geschikt stuk grond. Uiteraard is dit maar het begin van een heel traject waarbij ons geduld zeker nog op de proef gesteld gaat worden maar toch...het begin is er!!!

We wilden dit nieuws toch heel graag met u allen delen! Uiteraard houden we u op de hoogte van het verloop van alles. Er zijn nog vele stappen te nemen maar we zijn hoopvol. Nu maar duimen dat alles goed gaat verlopen.
Hopelijk duimt u met ons mee ❤️.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder