nldaendees

AnimalinNeed

 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand : Harvey !

Harvey is een mooie, licht gekleurde Podenco mix reu, geboren rond 14 april 2018. Hij is ca 48 cm hoog. Harvey is een aanwezige en actieve knappe kop die goed met mensen overweg kan. Als het wat onrustig in zijn omgeving wordt, kan hij wat fel op de andere reu in zijn kennel reageren. Harvey zou wellicht goed op zijn plek zijn als enige hond in het gezin. Voor mensen is Harvey een enorme knuffelkont. Hij bloeit duidelijk op bij wat aandacht van een van de vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact. Harvey wordt gesponsord door Nanda v.d.Pol-Hak/de Blije 4 voeter.  

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder