nldaendees
logo

Goofy ( Jill)

Ik ben op 9 december op het vliegtuig gestapt naar Nederland en heb een warm mandje gevonden in Egmond-binnen waar ik nu goede vriendjes ben met Simbo die in 2009 uit La LInea is gekomen.

Al heel snel heeft Goofy zich aangepast en leert snel en speelt ze graag met Simbo en andere hondjes. Eind november hebben we onze bodequero Bert helaas moeten laten inslapen, maar Goofy heeft deze plek inmiddels geweldig ingevuld en Simbo is weer helemaal blij met zijn nieuwe vriendin. Bijzonder is dat ze vanaf het begin gelijk zindelijk is en zeer snel aanpaste in een leven in huis ondanks een lang verblijf in het asiel. Ze is zeer lief en aanhankelijk en op ons en andere honden gericht. Bodeqeuro’s zijn geweldige leuke karaktervolle maatjes en zouden graag wat  vaker worden geadopteerd. Jill wil iedereen bedanken voor de goede zorgen in het asiel en de overtocht naar Nederland.  Ggrtjzz Jantina en Nico. 

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman