nldaendees
logo

Emma (voorheen Sol)

Hallo allemaal, mijn naam is Emma en ik ben 2 jaar oud. Ik ben geboren in Spanje en opgegroeid bij een jager, maar deze man was erg gemeen tegen mij omdat ik niet zo goed kan zien. Een politieagent heeft mij toen gered, en zo ben ik in het asiel terecht gekomen. Omdat ik het moeilijk had in het asiel hebben ze voor mij met spoed een baasje gezocht. Ik werd naar Nederland gevlogen en opgehaald door mijn nieuwe baasjes. Nu woon ik alweer vier maanden samen met mijn baasjes in Laren. In het begin moest ik een beetje wennen aan alles (vooral aan mensen op fietsen, daar schrok ik steeds zo van), maar nu vind ik het erg leuk! Ik vind het leuk om te snuffelen op de hei (konijntjes jagen) en lekker te knuffelen met de baasjes. Iedereen vindt mij lief en schattig, sommige mensen willen mij zelfs ontvoeren zo lief ben ik (maar ik mag van de baasjes niet met vreemden mee).
Het enige wat ik mis aan Spanje is het lekkere weer! Ik houd namelijk helemaal niet van kou en regen… Dan ga ik het liefste weer terug naar binnen of verstop ik me in de auto. Een week geleden heb ik samen met de baasjes meegedaan met de Dogs for Dogs Beachwalk, en daar heb ik Peter en Ana weer gezien! Dat was heel erg leuk. Mijn baasjes zijn erg gek op mij en ik heb nu een fijn leventje, dankzij alle mensen van de stichting en die de stichting ondersteunen.
Dit is mijn verhaal met mijn happy ending. Ik hoop dat u misschien het verhaal van een ander hondje ook een happy ending wil geven.  

Heel Veel Liefs van Emma (en de baasjes).

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman