nldaendees
logo

Sherlock Holmes

Mag ik alstublieft mee? Liep al twee weken bij de benzinepomp langs de snelweg. En ging bij iedere auto staan! Dus er uitgegooid, geen chip en was zeiknat. Hij heet nu Sherlock Holmes. Een mannetje van twee jaar.

Ik was op slag verliefd. Meteen een mailtje naar Peter gestuurd en vervolgens kreeg ik het mailadres van Mirjam. Na telefonisch contact met Mirjam, hebben we de adoptie in werking gezet. Sherlock is 22 december vertrokken uit Spanje met een busje naar Nederland. We konden Sherlock in IJsselstein ophalen. Ik pakte hem op en hij legde zijn koppie meteen op mijn schouder. Een knuffelhond vanaf dag één. Nu zijn we alweer drie weken verder. Het is een lieve, nee super lieve hond. Hij slaapt ‘s nachts nog in de bench, maar overdag als we hem even alleen laten, ligt hij prinsheerlijk op een kleedje op de bank. Hij geniet van wandelen en twee rondjes van een uur vindt hij eigenlijk nog tekort. ‘s Avonds gelooft hij het wel. Vanaf half acht, als we het nieuws gaan kijken, springt hij op zijn kleedje en gaan de oogjes dicht. Een plasje in de tuin is dan al teveel gevraagd. Is hij misschien toch jonger dan twee jaar. Geen idee? Maakt ook helemaal niets uit. We zijn heel blij met Sherlock en omdat hij toch de hele dag aan het speuren is, hebben we de naam maar zo gehouden.

Peter en iedereen van Animal in Need, jullie doen geweldig werk! Bedankt

Monique van Zanten

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman