nldaendees
logo

Happy Endings

Lily (voorheen Yesi)

Lily woont nu bij ons in Zoetermeer.

Op 5 oktober jl. mochten wij eindelijk onze Lily (voorheen Yesi) op gaan halen op Schiphol. Wat duurde het wachten lang! Maar ons geduld werd beloond en toen mochten we haar dan eindelijk in de armen sluiten. Ze was onzeker, bang en plaste van angst gelijk de auto onder. Eenmaal thuis maakte ze kennis met onze kat, Sijne van 12 jaar. Lily vond het maar een raar “hondje” en ze blafte ook zo anders! En wat was het koud in Nederland ;-) Ze heeft dagen gebibberd als een rietje bij het uitlaten!

De eerste nachten sliep Nona (16 jaar) bij Lily in de woonkamer. Dat vond Lily wel fijn en gezellig. Niet lang daarna kon ze al alleen in de bench blijven ’s nachts, weliswaar met de TV en wat lampjes aan. Het oefenen met alleen zijn overdag heeft wat langer geduurd; totdat wij tot de ontdekking kwamen dat alleen zijn buiten de bench wél heel goed ging! Nu is Lily ruim drie maanden bij ons en wat een heerlijk dier is het! Ze kan nu gemakkelijk alleen thuis en zijn en ook ‘s nachts horen wij haar niet. De bench heeft plaats gemaakt voor een heerlijk relax kussen waar ze maar wat graag op ligt, lekker bij de verwarming! De TV en de lampjes aanlaten ‘s nachts behoort inmiddels tot het verleden.

In het park dicht bij ons huis is Lily een graag geziene hond. Ze is altijd vrolijk en speelt met alle honden. Ze kan zooooo hard rennen, geen enkele hond houdt haar bij. Ook alle baasjes van haar hondenvrienden zien Lily graag. Iedereen vindt haar zo leuk, lief en schattig en wil haar mee naar huis nemen. Gelukkig voor ons gaat Lily altijd mee met ons terug! We gaan graag en vaak wandelen met Lily; in het bos, in het park, of – zoals vandaag voor de eerste keer – op het strand. Vond ze in de auto zitten eerst maar eng, nu springt ze er al in als de deur bij wijze van spreken nog dicht is. Lily blijkt een superhond qua aanleren van trucjes: zit, wacht, blijf, om, tussen, de wave, de plat; ze draait er haar pootjes niet voor om! Ook op de hondentraining doet ze het goed. Nog twee weekjes en dan mag ze examen doen!

We zijn heel blij met Lily en zouden haar voor geen goud meer willen missen!

Groeten van Guido, Hanneke, Tara, Tom, Nona en natuurlijk ook van Sijne en Lily zelf!

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.





Parasol Foundation

  master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

ventilators

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman