nldaendees
logo

Raya (voorheen Beti)

Na het overlijden van een van mijn honden, had ik haar al een tijdje op de website zien staan. Ook andere honden op mijn lijstje gezet, maar keerde toch steeds naar haar terug. Toen zag ik ineens dat ze in Nederland was. Mijn man vond haar ook leuk, dus heb ik maar direct contact opgenomen. Dan bleek ik niet de eerste te zijn die gereageerd had. Toch te lang gewacht!?
Op 13 januari kreeg ik dan het verlossende antwoord: we mochten komen! Op zondag de 15e de reis naar haar gemaakt en daar was ze dan, echt zoals ze op de site beschreven was; mijn complimenten daar voor. Er was al veel aan haar opvoeding gewerkt, zoals het opspringen tegen mensen en op het aanrecht. En ze was ook al zindelijk. Dank nogmaals, Hilly, voor de goede zorgen. In de auto gedroeg ze zich voorbeeldig. Thuis vond ze haar toekomstig speelkameraadje toch wel erg onstuimig, maar het went wel. Ze is net een grote pup, maar dan een van 5 jaar (lijkt veel jonger). De trap vond ze erg interessant en stond ineens in spreidstand halverwege. Ik ben dan met haar naar boven gegaan en heb haar aan de lijn en met wat lekkers weer naar beneden geleid. Prachtig vond ze het: dus enkele malen naar boven geweest en dan heb ik maar het hekje dicht gedaan... 
Van wandelen kan ze geen genoeg krijgen en kan soms stilstaan, in de verte turen en maar snuiven: net een volleerde drugshond. Ze kan rennen als de beste, echt een atlete, maar 's avonds komt ze met een grote zucht haar koppie in je schoot duwen en kan ze je zo verheerlijkt aankijken..
Ze is prachtig en heeft zo'n fijn karakter. We hopen nog heel lang van haar te kunnen genieten.
 
Groeten van Marianne en Frans Van Etteryk - Kroos, Raya (Beti) en Vidar
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman