nldaendees
logo

Vito (voorheen Lirio)

Sinds zaterdag 21 januari 2017 woont Vito bij ons. Een 3 jarig dapper mannetje, die ondanks dat hij maar 3 gezonde pootjes heeft zich blits snel kan bewegen. Sinds onze vorige hond Kessy, bijna 6 jaar geleden is overleden, verheugden wij ons op de komst van een nieuw familielid. Toen we Vito de eerste keer zagen bij zijn gastgezin in Oudendijk was het liefde op het eerste gezicht. Wat een vrolijke, tevreden hond is Vito. En wat houdt hij van slapen! Vooral op het schapenvacht dat op onze bank ligt. Dat warme plekje reserveert Vito mooi voor zichzelf als wij niet snel genoeg zijn. 
Wat een geluk om elke dag met een lach te beginnen, omdat Vito ons zo uitbundig begroet. Geen ochtendhumeur meer gehad sinds hij bij ons woont. We zijn zo trots op hem, hij kan al met name in de ochtend goed alleen blijven. In de auto meerijden is ook geen probleem, met name als hem op de schoot neemt. Dan blijft hij probleemloos 2 uur of langer liggen. Ook de kinderen en andere familieleden en vrienden die langs kwamen om Vito te bewonderen, werden uitbundig begroet door hem.
Wij hopen nog vele jaren van Vito te genieten. Van zijn warme lijf die zich elke keer tegen ons opkrult als we samen op de bank liggen, de vele wandelingen de vakanties en zijn 'streken'. 2017 had niet beter kunnen beginnen voor ons.

Manon en Christian

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman