nldaendees
logo

Wammes (voorheen Edi)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Wammes (voorheen Edi). Mijn huidige baasjes waren, na het overlijden van hun 18 jaar oude Jack Russeltje op zoek naar een nieuw vriendje voor hun andere hond Django (ook afkomstig van Spanje). Ze volgden al een hele tijd het dagboek van Peter. Dus animalinneed was zeker niet onbekend voor hun. Toen zagen ze mij op de site staan en waren  ze gelijk verkocht. Tja wie zou nu niet smelten voor die lieve flappers van mij. 

Maandag 20 april 2015 vloog ik van Malaga naar Schiphol waar mijn nieuwe baasjes al klaar stonden om me te verwelkomen. Ik was nogal onder de indruk van de hele reis en vond het erg spannend allemaal. Na een lange reis van Schiphol naar Limburg kwam ik aan bij mijn nieuwe huisje en mijn nieuwe vriend Django. Django vond mij gelijk heel leuk maar ik heb even moeten wennen aan Django. Maar na een tijdje vond ik Django wel heel erg leuk en merkte ik dat hij mijn grote vriend voor het leven zou worden. Aan de mensen moest ik ook heel erg wennen en het eerste jaar vluchtte ik het liefste weg van al die vreemde wezens op twee benen. Maar bij mijn bazinnetje voelde ik me gelukkig gelijk veilig. Bij mijn baasje heeft het wat langer geduurd, maar dat is een man en mannen vind ik nog steeds spannend. Op den duur merkte ik dat niet alle mensjes vreemde wezens zijn die mij kwaad willen doen. Nee er zaten ook hele lieve mensjes bij en bij die mensjes durfde ik ook steeds meer in de buurt te komen. Eerst mocht ik van mijn baasjes niet loslopen in het park omdat ik wegvluchtte als ik mensen zag, maar sinds een paar weken mag ik dat wel, omdat ik nu goed luister naar mijn baasjes. En dat vind ik helemaal geweldig, want nu kan ik ook spelen met al mijn hondenvriendjes in het park en dat zijn er veel. En Django mijn grote broer neemt het voor mij op als een andere hond minder lief is tegen mij, hij hoeft dan maar een keer te grommen en dan gaan ze al aan de kant. Natuurlijk durf ik dat ook wel zelf, maar vind het wel makkelijk dat mijn grote broer Django mij beschermd. In huis ben ik de vrolijkste en ondeugendste hond die er bestaat. Zo heb ik samen met Django de tuin van mijn baasjes omgebouwd tot een prachtig maanlandschap met veel kuilen. En daar ben ik heel trots op. Ook ben ik thuis heel nieuwsgierig, want ik sta met mijn snuit overal bij, ik vind alles interessant. Eerst mochten bij mijn baasjes geen honden op de bank, maar daar heb ik verandering in gebracht. En Django is mij daar ook heel dankbaar voor, want nu liggen we beide prinsheerlijk op de bank.

Als mijn baasjes met vakantie gaan mogen Django en ik altijd mee en zo ben ik al in België, Frankrijk en Denemarken geweest. En wij mogen dan overal mee naar toe, zelfs mee naar terrasjes en restaurants. Want ondanks ik mensen nog een beetje spannend vind, ben ik samen met Django heel lief en gaan dan gewoon rustig onder de tafel liggen. Natuurlijk letten we wel goed op of er toevallig iets op de grond valt.

Ondertussen woon ik al bijna twee jaar bij mijn baasjes en grote vriend Django. Ik heb het super naar mijn zin en ook al vind ik vreemde mensen nog steeds heel spannend, mijn baasjes vind ik geweldig. En Django is echt mijn grote vriend die ik voor geen goud wil missen en trouwens Django mij ook niet. En ik wil Peter en alle medewerkers van animalinneed bedanken dat ik zo'n goed tehuis heb gekregen.  En namens mijn baasjes wil ik nog even zeggen dat jullie super goed werk verrichten. Jullie zijn echte toppers.

Heel veel liefs van mij , mijn grote vriend Django en mijn baasjes

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman