nldaendees
logo

Happy Endings

Coco

Op 1 juli 2016 is Coco van Spanje naar Nederland gevlogen, en mochten wij via jullie stichting Coco met open armen ontvangen. Coco is nu negen maandjes bij ons en heeft echt zijn plekje gevonden. 

De eerste periode moest Coco heel erg wennen. Hij had zijn staartje vlak voordat hij bij ons kwam gebroken wat hem ook nog wel een beetje pijn deed. Daarnaast waren het bezoek bij de dierenarts en de vlucht ook erg zwaar voor hem. Na enkele weken begon hij zich steeds meer op zijn plek te voelen en wou hij ook graag spelen met ons. Coco kan nog niet zo goed met andere hondjes overweg op enkele uitzonderingen na. Zo gaat hij drie dagen in de week bij familie die ook twee hondjes hebben waar hij beste maatjes mee is geworden. Voor het probleem met andere hondjes gaan wij samen met Coco op cursus en hebben er veel vertrouwen in dat dit goed komt. Coco is een blij en vrolijk hondje dat erg lief en sociaal is naar ons en andere mensen.

Wij zijn erg blij dat wij via jullie stichting Coco hebben mogen leren kennen. We willen jullie daarom ook graag bedanken en hebben erg veel respect voor wat jullie doen voor de hondjes die jullie vanuit Spanje een gouden mandje willen geven.

Een dankbare groet,

Sharina, Annelous & Coco.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.