nldaendees
logo

Happy Endings

Tjibbe (voorheen Nappy)

Tjibbe werd volgens zijn paspoortje geboren rond 1 oktober 2008 en ongeveer februari 2012 kwam hij bij Peter in het asiel. Op 23 december 2016 verhuisde hij met het transport 'Driving home for Christmas' naar asiel Rijpickerwaard in IJsselstein waar hij goed verzorgd werd. Omdat oudere hondjes meestal niet zoveel kansen hebben op adoptie en hij al erg lang in het asiel zat, heb ik voor hem gekozen, maar toen bleek dat zijn gebitje zo slecht was dat alles op de twee onderste hoektandjes na, er uit moest. Ik moest even nadenken of ik hem wel kon bieden wat hij nodig heeft maar al gauw bleef ik bij mijn besluit en haalde Nappy/Tjibbe op 3 februari in IJsselstein op. Gelukkig maar, want ook al was het de eerste tijd ontzettend moeilijk voor hem en voor mij om hem van straat/asiel hond naar huishond te transformeren, wat is het een leuk, blij en lief, alert en pienter, dapper, levendig, behendig, waaks, aanhankelijk, puur en makkelijk hondje. En hij is ook heel handig met intelligentie spellen. Een veelzijdig hondje. Als Bodeguero's zo zijn als hij is dan hebben zij mijn hart voor altijd gestolen! Hij is nu helemaal aan het huiselijk leven gewend op éen lastig punt na, het alleen blijven.. Ontzettend begrijpelijk natuurlijk maar bepaald niet makkelijk want hij kan het nog steeds niet, dus zoek ik oppas als ik echt weg moet want ik ben maar alleen. Het grote punt is natuurlijk dat hij er 100% van overtuigd moet raken dat ik altijd terugkom. Dat is wel moeilijk maar ik doe mijn best en ik blijf goede hoop houden dat het uiteindelijk met veel geduld en liefde goedkomt. Was in het begin de onbekende buitenwereld nog wat eng, nu gaat hij overal mee heen waar het mag en geniet daarvan.

Lieve mensen wat zijn Bodeguero's heerlijke hondjes, als je een leuke veelzijdige hond zoekt denk dan eens aan ze! Door hun onbekendheid zijn het een beetje stiefkindjes want er zitten er zo veel in het asiel, maar de beschrijving van de Bodeguero op deze website kan je hopelijk over de streep trekken.  

Els Galesloot, met poot en kwispel van Tjibbe vanuit Terheijden.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.