nldaendees
logo

Happy Endings

Ties (voorheen Teex)

We konden niet gelukkiger zijn met onze lieve Ties. Hij woont nu bijna twee maanden bij ons en ik kan me niet voorstellen dat hij er ooit niet is geweest, chliché ik weet het, maar echt waar!  
Natuurlijk waren de eerste paar dagen even wennen, niet alleen voor Ties ook voor ons, want hij is ons eerste hondje. Maar ik weet zeker dat ik nooit iets anders zou willen dan een koekebakker. De adoptie via Animal in Need is heel fijn verlopen en ik beveel deze organisatie dan ook aan iedereen aan. Wat wij vooral erg fijn vonden, was het bezoek van Mirjam. Zij had direct vertrouwen in ons als honden-ouders en heeft ons waar nodig ondersteuning gegeven, maar vroeg af en toe ook even hoe het met Ties ging en of ik een foto wilde sturen. Die ondersteuning, samen met de facebook-groep waar iedereen voor je klaarstaat als je iets wilt weten of delen, geeft zo een fijn en warm gevoel! Ik kan me niet voorstellen dat dit hetzelfde is wanneer je een ras-hond bij een kennel koopt. Ook Ties maakt het erg goed sinds de adoptie. Het lijkt wel alsof hij direct alle narigheid uit Spanje is vergeten. Hij is een echte knuffelaar en vindt niets lekkerder dan bij ons op de bank liggen, maar hij speelt ook heel graag met andere honden in het park en houdt van wandelen in het bos. En hoewel ik erg geniet van zijn puppy fase, kan ik niet wachten tot hij volwassen is en ik samen met mijn beste vriend kan gaan hardlopen in het park. Er zijn zo veel honden zonder een warme mand, daarom hoop ik dat ik door mijn verhaal te delen, ook jou ervan overtuig om voor een adoptie te kiezen. En als je dan toch gaat adopteren, dan wil ik Animal in Need absoluut aanraden!
 
Veel liefs, Nikki & Bram

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.