nldaendees
logo

Marley

Wij, Jos en Monique Jansen uit Vriescheloo, waren in het bezit van twee super La Linea honden. Marley (Olle) een Spaanse waterhond en Perla ( Spaanse waterhond mix). Echter 22 juli jongstleden was een verdrietige dag. Die dag is Marley thuis in zijn eigen mandje, door de dierenarts ingeslapen. Hij was al wat ouder toen wij hem adopteerden. De laatste maanden was hij echter wat sneller moe en kreeg hij last van dementieverschijnselen, daarbij kwamen de laatste weken ook problemen met zijn motoriek en evenwicht. Op het laatst kon hij niet meer lopen, hij viel telkens om. Toen hebben wij een verdrietige beslissing moeten nemen, maar we wilden hem niet langer laten lijden.

We hebben je niet zo lang mee mogen maken, slechts 3 jaren en 4 maanden, maar het was een super tijd met een geweldige hond! We zien nog de foto’s voor ons, in Spanje aan de ketting gelegen, zwaar verwaarloost, daarna in Nederland in het gastgezin op de site. We waren gelijk verliefd op je. Een super lieve en makkelijke hond was je. Op de hondenclub mocht hij in de gevorderden les gehoorzaamheid mee lopen en algauw, was je de beste hond uit de groep! Lange wandelingen in het bos, de paarden en pony’s buiten zetten, altijd was jij erbij! Autorijden, spelen, lekker op bed slapen en een tukkie doen, alles vond je geweldig. Wij hebben nog nooit zo’n makkelijk ,lief en slim hondje gehad.

Lieve, lieve Marley, bedankt voor die paar mooie jaren, rust zacht!!!!!!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman