nldaendees
logo

Dagboek

Hier schrijft Peter over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel. Dankzij zijn inspanningen samen met de vrijwilligers in Spanje worden vele honden van de dood gered. Wat hij telkens weer meemaakt vertelt Peter in zijn eigen bewoordingen iedere dag weer in zijn dagboek. Soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen. Vechten voor de rechten van de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Er zijn 35 honden naar Duitsland vertrokken

Sorry voor het late dagboek โ˜บ . Al een dag of vijf problemen met internet privacy toestanden met de nieuwe regels en omdat ik alles met mijn  Microsoft Nokia Windows Phone doe, moest ik over naar Windows 10. Ik ben een absolute kneus met computers maar heb alles weer aan het draaien gelukkig. Er zijn 35 honden naar Duitsland vertrokken deze week en de bouw van het grootveeverblijf is aardig opgeschoten. Wat fotoโ€™s en een filmpje zodat u weer een beetje op de hoogte bent en natuurlijk een fijne zondag. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het weekend zit er op

De nieuwe week is weer begonnen. Met drie geluksvogels die flintstonecity hebben verlaten. Ze vlogen mee met Mike en Wendy die tijdens hun vakantie in het asiel hebben gewerkt. Het dumpen ging gewoon door natuurlijk. Ik had ook niet verwacht dat het anders zou zijn eerlijk gezegd ๐Ÿ˜Š . Ook nog een konijn uit de vuilcontainer en een pup. Een moeder met pups die door Ana uit een braak gelegen stuk bos werd gehaald. En vijf pups die gevonden werden in the middle of nowhere. Arina en Monique zijn gearriveerd ๐Ÿ˜ . Ze helpen mee met van alles en nog wat. Eens kijken wat de nieuwe week brengt. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

De hoofdbalken liggen

De hoofdbalken liggen en met en beetje mazzel morgen ook de tussenbalken. Juan bracht vier hondjes binnen in veilige haven. Hij komt meestal op donderdag. Verder was er wat gezeur met de zigeuners van het kraakpand naast het asiel die op de een of andere manier een gestolen hondje in hun bezit hadden. Het mini ding is dankzij de microchip weer terug bij de baasjes die op doorreis waren. De zigeuners zijn niet mijn vrienden! Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

De tijd vliegt

De tijd vliegt enorm. Over drie maanden alweer de Beachwalk ๐Ÿ˜ . Iedereen is weer welkom voor de mega strandwandeling ๐Ÿ˜ . We zijn met het dak van de stal begonnen, want het geld voor de balken was er. Nu de platen nog. Tussendoor kwamen er natuurlijk weer honden binnen hoe kan het ook anders in Flintstonecity. Morgen heb ik geen tijd om verder te gaan, want Spain meets Holland komen hun pallets voer halen dus eerst naar de loods om het spul tevoorschijn te halen en te laden. Daarna moet ik naar een school waar we voorlichting geven. Dus gaan we donderdag verder. De foto's van het dak en de hondjes die gebracht werden. Rob vloog vandaag weer terug naar Holland. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Alweer juni

Het dumpen voor het weekend en tijdens het weekend ging lekker door. Spanje loopt zover achter het is eigenlijk niet te vatten. Vandaag de maandag bleef het rustig. Ik heb de balken gehaald voor de uitloopstal voor het grootvee. Er is nu nog hulp Rob, Mike en Wendy helpen dinsdag ook mee bij het plaatsen van het dak. We missen nog vier balken en dan de platen nog. Langzaam maar zeker komt het af. U bent weer bij gepraat. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het regent jachthonden

We zitten alweer midden in de laatste mei week en het regent jachthonden nog steeds. Een geluk voor deze honden dat ze bij ons landen. Wat problemen met de waterleiding maar gelukkig weer opgelost. Een foto van Wendy en Mike die hier in de buurt Casares op vakantie zijn. Als we hulp nodig hebben kunnen we een beroep op ze doen ๐Ÿ˜Š . De laatste foto is onze Pablo die er weer is. Ik heb hem opgehaald vanavond uit Malaga. Mvg. Peter.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

De reis was goed en snel gegaan

Hier alvast wat foto's van de hondjes die vandaag aankwamen in Nederland en Duitsland ๐Ÿ˜ . De reis was goed en snel gegaan, men was in 22 uur in IJsselstein. Vandaag kwam er een hond binnen. De laatste foto Pinky heet hij en werd emotieloos gedumpt. Op naar de zondag. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Vertrek 40 hondjes en twee konijnen

Het vertrek van weer 40 hondjes en twee konijnen. Die mee reizen maar van een Nederlandse zijn die terug gaat verhuizen. En konijnen mogen niet met het vliegtuig dus gingen ze met onze honden mee. Ze zullen morgen rond 9.15 uur in IJsselstein aan komen. We gaan het weekend op zoeken. En kijken wat ons dat brengen gaat. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Kop van de week is er weer af

De kop van de week is er weer af. Er kwamen 11 hondjes binnen de meeste waren pups. Het blijft onbestendig weer met zon en regen en soms onweer er bij en voor de tijd lekkere lage temperaturen. Ramona en haar zus kwamen een bezoekje brengen aan Flintstonecity. Een donatie van Ramona van 150โ‚ฌ en 50โ‚ฌ van haar zus ik ben de naam weer kwijt ๐Ÿ˜† . Het drugsoorlogje gaat lekker door, vanmorgen schoot er een geladen drugsboot met drie man over een boot van de Guardia Civil heen. Het blijft gezellig en oppassen want vandaag vlogen er weer auto's met 120 kmh voor de poort langs. Een achtervolging en als je niet uit kijkt rijden ze je gewoon plat! Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Overzicht asiel

Met dit filmpje ga ik u een prettig weekend wensen. Het was weer een heftig weekje. Zo krijgt u een indruk hoe groot het asiel is ๐Ÿ˜ . Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiรซle gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

  master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

ventilators

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman