nldaendees
logo

Hier schrijft Peter over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel. Dankzij zijn inspanningen samen met de vrijwilligers in Spanje worden vele honden van de dood gered. Wat hij telkens weer meemaakt vertelt Peter in zijn eigen bewoordingen iedere dag weer in zijn dagboek. Soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen. Vechten voor de rechten van de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Veel geluksvogels naar hun warme mand

Vandaag vertrokken er 38 geluksvogels naar Duitsland met de bus en vier poezen en twee konijnen πŸ˜ . Om 9 uur op schema vertrokken en morgenvroeg om 8 uur in zuid Duitsland. In de avond vertrokken er nog drie per vliegtuig naar Amsterdam. Er was gelukkig geen vertraging πŸ˜Š . Inmiddels zullen ze in Amsterdam zijn geland. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdb7ad942b24

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Komen en gaan van honden in Flintstonecity

Weer een aantal honden gevonden, maar zoals gewoonlijk vertrekken er ook weer. Het is een komen en gaan in Flintstonecity. Herman en Linda sloten hun vakantie af en hielpen 14 dagen in het asiel en in de loods etc etc. Kanjers dus. Wendy en Mike op het zelfde vliegtuig pakten de honden mee. De late avondvlucht liep ook nog eens een vertraging op van 1,5 uur en het werd nachtwerk. Alles verliep verder goed. Vandaag kwam er weer een konijn binnen die had men ijskoud bij de benzinepomp eruit gegooid. Er werd ook nog een Maneto weggegooid voor het asiel, terwijl we aan het werk waren. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdb5e295e301

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Invasie van Nederlanders en een Vlaming

Een invasie van Nederlanders en een Vlaming πŸ˜Š . Cris en Linda, Miranda en Maz , Wendy en Mike en Linda en Herman. Gezellig druk en weinig ellende dat zijn toffe dagen. En dat op maandag πŸ˜Š . Een klein verblijf voor wat eenden die via de groene dierenpolitie binnen kwamen en een toren voor de gier gebouwd, zodat als hij weg wil kan vliegen. Ze willen alles overzien. Morgen weer een vlucht βœˆ. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId811cd0f62f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mega dumpdag vandaag

Vandaag was het weer een mega dumpdag zoals zo vaak. Dus doorgaan met schuiven pompen en er bij blijven pffffffffft. Na een drukke dag de vrachtwagen gelost van Norman Quinn die ons wat voer betreft gered heeft. Want het is een zwaar jaar met de hoeveelheden honden die gedumpt worden bij ons. De asiels om ons heen sturen iedereen weg of rekenen zwaar afstandsgeld wat in Spanje bij de wet verboden is. Met als gevolg dat ze bij ons over het hek gezet worden. Of in La LΓ­nea losgegooid worden. De zaterdag is gelukkig voorbij, maar morgen is het zondag πŸ˜Š . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId1f31bec84b

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Loods op orde gebracht voor partij voer

Een rustig dagje in flintstonecity. Er kwam een konijntje binnen voor de verandering. Meneer de gier woont in een gedeelte van el Parque, zodat hij bepalen kan wanneer hij gaat vliegen. Na het asiel de loods op orde gebracht voor een partij voer die gelukkig komt van Norman Quinn. Met Herman en Linda twee aanhangers vol hooi gehaald. Waarschijnlijk de laatste oogst voor de winter. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId8a2e54d480

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

De babygier wil nog bij Ana blijven

Wendy en Mike op visite in flintstonecity πŸ˜Š . Ze brachten voer mee en wilden eens kijken waar hun hond vandaan komt. Ze hebben ook twee hondjes op afstand geadopteerd. Vandaag de verjaardag πŸŽ van onze Paco. De eerste poging om onze babygier uit te zetten is mislukt, hij wilde niet. We wachten het af. We hebben al vaker gieren gehad, maar dat waren volwassenen. Deze sukkel blijft na een paar dagen verzorgen door Ana achter haar aan springen. Hij ziet haar als z'n moeder denk ik. En de kolonie gieren is vaak bij ons in de vallei, maar nu al een paar dagen niet. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId750febdbe1

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

In 3 dagen, 5 vluchten, 17 geluksvogels naar betere toekomst

Zo ik ben alweer rijp voor een uitje πŸ˜† of misschien is het beter om helemaal niet te gaan πŸ˜Š . In drie dagen vijf vluchten afgewerkt en totaal 17 geluksvogels naar hun betere toekomst gestuurd. De autobaan is gelukkig niet meer zo vol dat scheelt. Het enige verkeer wat er nog langs druppelt richting noord Europa zijn de Marokkanen. Als die allemaal langs zijn, blijven de parkeerplaatsen weer schoon. Het is onvoorstelbaar hoe ze alles gewoon weggooien, terwijl er containers staan. Ik erger me daar elk jaar aan. Maar goed we gaan op naar de donderdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdc0fb356611

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Met vertraging is de dubbele vlucht vandaag goed afgelopen

De dubbele vlucht vandaag is ook, al was het met hindernissen, goed afgelopen. Ana was onwel geworden vroeg in de ochtend toen we aan het laden waren en moest naar het ziekenhuis. Oververmoeid en uitgeput, maar inmiddels weer op de been. Jolijn en Caroline, Jolanda en tante Nel vlogen de honden naar Rotterdam en Amsterdam. Er was vertraging, want de Franse verkeersleiding staakten weer eens, maar dat was voor mij gunstig in verband met de langzame afwikkeling. Het werd vandaag 42 graden met een hete fΓΆhnwind blaaaah niet lekker dus. We hopen op regen in een normaal tempo! Geen tornado's of hagelstenen. Morgen weer naar Malaga met drie geluksvogels. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId4fb3e94da3

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Avondvlucht verliep goed

De avondvlucht verliep goed. Mary was om 15.00 uur geland en vloog om 20.35 uur weer terug naar Holland met drie geluksvogels. De rust is weer gekeerd aan de kust. Ook op Malaga airport weer normale omstandigheden. Morgen vroeg op om vijf uur voor twee vluchten, een naar Rotterdam en een naar Amsterdam. Jolijn Kruidenberg die op ons huis en de dieren heeft gepast en de familie en kennissen van Annemarie vliegen terug met de flintstonecity bewoners. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId270dd6095f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Eerste werkdag werd een lange dag

De eerste werkdag werd gelijk een hele lange dag. foto 1: Een gevonden hondje. Foto 2 t/m 6: Met de politie mee om een Mastin op te halen. Hij was achter gelaten op een boerderij. Foto 7: Daar is gelukkig de eigenaar van getraceerd πŸ˜Š . Foto 8: Die zal ter adoptie komen. Dan vier foto's van een jonge gier die uitgedroogd op de autobaan was neergestort. Na water en voer ging het al beter. Maandag zetten we hem weer in de groep. Dan een poes die in een huis was gelopen waar ze niet thuis hoorde. De bewoner had de politie gewaarschuwd en gedreigd het dier dood te slaan. Toen de politie wat later kwam, kon de poes niet meer lopen. U kunt wel raden wat er gebeurd is! De prehistorische idioot is dus aan de beurt! Want er zijn bewijzen. De laatste twee foto's; Een dood paard in het centrum van flintstonecity. Nou dat  is ook weer een heel verhaal geworden. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId528e6d55df

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Morgen weer richting Flintstonecity

Veel kilometers gemaakt om spullen te vergaren en naar de blesse gebracht. De teller staat nu op 6457 kilometer. Vanavond weer richting Flintstonecity en dan zit de teller boven de 9000 kilometer πŸ˜Š . Hopelijk geen drukte op de baan. Herman en Linda zijn aangekomen in Flintstonecity om twee weken te helpen. Het tripje zit er weer op en op naar de volgende Beachwalk Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdace890ec32

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Beachwalk 2017, een groot feest

De bezetting van Noordwijk πŸ˜ oftewel de Beachwalk 2017. Het was een enorme mooie dag op alle fronten. Voor mens en dier en petje af voor de organisatie van Monique en haar team vrijwilligers. Het weer was ook gewoon perfect en het werd een groot feest. Daar kunnen we weer lang op teren. Iedereen bedankt voor deze mooie dag πŸ˜ . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdb4676eb97f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Op bezoek bij Almuth en Carlos

Oost-Duitsland de finca bij Almuth en Carlos. Veel spullen opgehaald en veel geredde dieren gezien. Mensen met een heel groot hart. Daarna richting Bielefeld en dan door naar Nederland als de sodemieter voor de Beachwalk 2017, 3 september te Noordwijk. Iedereen is welkom. En het wordt redelijk weer πŸ˜ . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId6fe9406d8c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zes pups over het hek gezet

Weer 6 pups over het hek gezet. Het gaat gewoon door natuurlijk πŸ˜Š . We zijn inmiddels in Oost-Duitsland Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

15 honden gedumpt vandaag

De vier dagen Zwitserland zitten er al weer op. De bus zit iets te vol dus wat er nog geladen moet worden in Duitsland dat wordt puzzelen, maar daar ben ik redelijk goed in. Morgen richting Leipzig. In het asiel was het vandaag nationale dumpdag leek het wel. Er kwamen er uiteindelijk 15 binnen. Er was gelukkig weer plek na de uittocht naar Duitsland. Maar het blijft natuurlijk een mega achter gebleven gebied dat flintstonecit . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId6900b850b4

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Er blijven honden binnenkomen

Er blijven honden binnenkomen, maar dat is nou eenmaal zo. Het weekend in het asiel is goed verlopen. De ploeg aan het front werkt een stapje harder en langer nu. Via Zwitserland en Duitsland onderweg naar de Beachwalk. Met wat tussenstops, over zeven nachten is het dan zo ver. De eerste drie foto's zijn de honden die nieuw binnenkwamen en de laatste vier foto's de boffers die vrijdag naar Duitsland vertrokken in hun nieuwe thuis. Morgen, maandag spullen laden voor de winkel in Spanje. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId4a7492337b

Deel via facebook

Submit to Facebook

Twee adopties in Spanje

Twee adopties in Spanje de Herder Cilia gaat bij Claudia en haar man wonen vlak om de hoek. Cassy gaat gezellig mee naar BelgiΓ«. Ook werd de bus geladen op vrijdag die weer onderweg naar Germany is met ruim 40 geluksvogels naar hun nieuwe thuis. Ik wens u allemaal een fijn weekend πŸ˜ . En vanaf zondag gaan we aftellen voor de Beachwalk. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId03f91f246e

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Morgen de baan op met de gepimpte Fiat Ducato

Een mega drukke en lange dag, maar alles is goed voorbereid denk ik. Het team is stabiel en op volle kracht. Morgen de baan op met de geheel gepimpte Fiat Ducato. 14 jaar en ruim 5 ton op de klok. Nog een huis leeggehaald vanmiddag. Het asiel nog aangevuld etc. Jolijn Kruidenberg is gearriveerd om Annemarie bij te staan. Op naar de Beachwalk 2017, 3 september in Noordwijk!!!! Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7439ef45c5

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Foto's van de dubbele vlucht door dame van de grondploeg

Foto's van de dubbele vlucht die we kregen van een dame die bij de grondploeg werkt. En wat zelfgemaakte op Malaga waar het stuiter druk en heet was. We kropen door het oog van naald met de 10.40 vlucht βœˆ omdat we de 11.15 vlucht ook eerst moesten inchecken en ze als volgt tegelijk naar beneden moesten brengen. Anders gaat het niet. Het duurde lang bij de lift en ook de afwikkeling beneden liep heel traag. De boxen gingen er in, terwijl het vliegtuig helemaal start klaar stond dus de boxen er in en karren. De fotos van de grondploeg was de tweede vlucht. Joyce en Marcella vlogen heen en weer om de honden nog snel bij hun baasje te krijgen. Dames bedankt voor de snelle actie πŸŽ¬ . Morgen de laatste vracht voer, kranten en handdoeken naar het asiel brengen. En nieuwe schoenen kopen πŸ˜† . Na de vluchten was er ook weer het nodige dierenleed! We weten niet beter. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdf725b5f99f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Tibetaanse Mastin voor de zesde keer gevonden

De honden die morgen vliegen πŸ˜Š . Dan wat foto's van gevonden honden de Tibetaanse Mastin is weer terug bij zijn baas. Het was de zesde keer dat we hem vonden. Vreselijke lomperik die eigenaar! Walgelijke nietsnut. Ik ben druk om het asiel vol te fietsen met voer etc, dus lange dagen. Mv. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId69ab3039e8

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Puppen uit de vuilnisbak

Puppen uit de vuilnisbak! Er zaten er negen in! Netjes in een dichte plastic zak! Twee waren er al dood en de rest bleek er bij nader inzien ook al zware schade te hebben opgelopen. De schoften hebben ze gelijk na de geboorte weggegooid. We hebben ze moeten laten gaan. Verder was het gelukkig rustig in het asiel. Morgen weer een nieuwe week met nieuwe kansen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5a734b1e86

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Emotioneel afscheid van Boxer, baasje is invalide geworden

De zaterdag zit er ook al weer op! Er kwam een Boxer binnen van 6 jaar. Zijn baas is invalide geworden en hij kon geen kant op met de hond. Zijn zoon werkt veertien uur per dag en weggeven aan iemand die hem ergens aan de ketting zet, wilde hij beslist niet. We hebben beloofd dat we een goed huis zoeken en hem foto's sturen van zijn nieuwe thuis. Het was een emotioneel afscheid. Er kwam ook een konijn binnen, maar die krijgt al een nieuw baasje in Duitsland πŸ˜Š . Het laatste klusje vanavond waren zoals elke dag de paarden. De laatste foto is van het terreurgebeuren in Spanje. De grenzen zitten dicht, alles wordt gecontroleerd! Er is nog een jonge Marokkaan op de vlucht namelijk. De rest is doodgeschoten. Jochies tussen de 17 en 22 jaar die dit op hun geweten hadden. Om 17.00 uur kregen we de waarschuwing ⚠ hier aan de Costa del Sol dat er drie busjes waren gestolen in Torremolinos en Fuengirola en dat iedereen heel goed zijn ogen moet open houden. Het wordt er niet gezelliger op allemaal. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId4dc905c6ab

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het puppenvoer van Klasina fanclubactie is binnen

Het puppenvoer eindelijk binnen van de Klasina fanclubactie. We hadden zeewind gelukkig en die houdt nog een week aan volgens de berichten. Een hoge luchtvochtigheid dat wel, maar niet zo heet. Er kwam een Mastin binnen van 1,5 jaar een lieve grote beer. Met de laatste vier foto's wens ik u een fijn weekend weer, ondanks de vele regen bij u. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdfce239f7e0

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pitstop met de Fiat Ducato

De pitstop met de Fiat Ducato, de laatste inspectie voordat we volgende week donderdag richting Zwitserland vertrekken en van daar via Duitsland naar Nederland komen voor de Beachwalk op drie september. In het asiel bleef het rustig voor een keer. Om vijf uur werden we opgeschrikt door een terroristische aanslag in Barcelona. Verschrikkelijk de beelden. We leven mee met de onschuldige slachtoffers . . . .  Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId12940a2a0b

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Vierde vlucht op rij

De vierde vlucht op een rij! Mega druk op Malaga, maar we waren een uur vroeger vertrokken om ver voor openingstijd bij de balie te staan. We kwamen weer goed weg. Een Finse stichting verloor te veel tijd en ze misten hun vlucht. Zo sneu om dan de dieren weer terug te moeten brengen. Ook waren er  deze week veel mensen die door de verstoppingen in de overbelaste infrastructuur hun vlucht misten. Er kwam ook nog eens een staking van de taxi's bij dus  u kunt zich er iets bij voorstellen denk ik? Echte Spaanse toestanden πŸ˜† . Er werd een bulletje gedumpt van zeven jaar oud met een Slowaaks vodje van een paspoort! Een broodfok Oostblok pup dus. Om misselijk van te worden. Enfin de woensdag is ook weer om. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId0828e6f7c7

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dubbele vlucht naar Nederland vandaag

De dubbele vlucht vandaag. De taxi's staken en het was Dia de la Constitucion in neanderland πŸ˜Š  . De 144ste feestdag dit jaar dus de autobaan was goed te doen. Het liep goed op Malaga en we kwamen op tijd weg. De honden hebben wel een tijd in de zon gestaan op de piste. Een paar meter verderop is schaduw maar zover denken is moeilijk voor een neanderthaler. In Flintstonecity kwam natuur een vondeling binnen. Een witte Herder. Een lief dier. Er zit een chip in, maar er klopt helemaal niets van.  Dus gaat hij binnenkort ter adoptie πŸ˜Š . Morgen weer naar Malaga. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId359329a535

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zes flintstonecity bewoners naar Nederland

Weer twee dumpertjes natuurlijk, gewoon afgegeven. Het was in het asiel een wat chaotische maandag. Veel gezeur en vreemde neanderthalers die vervelend waren. De middagvlucht ging net goed. Omdat het vliegtuig vertraging had, zaten de honden er toch nog op tijd in πŸ˜Š . Klasina vloog terug met haar dochter en ze namen zes flintstonecity bewoners mee. Morgen een dubbele vlucht met Griselda en Hilly. De kop van de week is er weer af. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId2c2d5040ac

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een van de Bretons vandaag geadopteerd

Ook de zondag was gewoon weer een dag vol dierenleed! De neanderthalers weten van geen ophouden. Weer twee grove dierenschenders die hier duidelijk hun sporen hebben achter gelaten. Gelukkig zijn ze nu veilig. Er was ook nog een goede adoptie. Een van onze bretons trok het grote lot. Het laatste klusje van vanavond was 35 balen hooi halen. Morgen gaan we weer naar Malaga met zes geluksvogels. Mvg Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9676e18e37

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het gaat goed met de geopereerde Mastinpup

Onze Mastinpup is geopereerd en het ziet er goed uit allemaal. Ze moet nu rustig aan revalideren . Het dumpen van honden gaat natuurlijk gewoon door, we hadden ook niet anders verwacht. We hebben nog steeds zeewind dus aangename temperaturen. Klasina is bezig met haar dochter en Griselda om te inventariseren en dat loopt goed! Ook is ze weer bezig geweest met een puppenvoeractie πŸŽ¬ en woensdag of donderdag heeft de Mercadona het in huis. Die hebben ook te kampen met de overvolle autobaan hier aan de kust en lopen vast. Ik heb het nog nooit zo druk gezien! We danken God als de vakanties over zijn, want het is allemaal tijdrovend nu. Wat je ook doet de wachttijd is waanzinnig op de weg in de supermarkt bij de apotheek etc etc overal staat men tijd te verknoeien die er voor ons eigenlijk niet is. Ik wens u een fijne zondag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9a3405f28e

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pechpup is geopereerd

Even een driedaags dagboek, want het liep allemaal niet zo lekker vanwege de hitte en weer redelijk want rampspoeden. Onze pechpup is inmiddels aan haar nare breuk geopereerd. Het gaat naar wens en morgen mag ze uit de kliniek naar huis. Er zijn weer aardig wat honden gedumpt de laatste dagen, maar dat zijn we gewend in de zomervakantie. Klasina en haar dochter en  Griselda zijn ook geland in flintstonecity. We stuiven alweer richting weekend πŸ˜Š . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId245e40a418

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Luchtvochtigheid van bijna 100%

De vlucht met Jeanette, Mark en Joop is gelukt. Het was een drukte van jawelste en een zinderende hitte. We lopen inmiddels op onze wenkbrauwen allemaal, maar moeten door. Morgen wordt het code oranje rood. Ik kan redelijk goed tegen de hitte, maar het vergt veel momenteel en als je s'avonds in de spiegel kijkt zijn je ogen net kersen. De stof etc. en luchtvochtigheid van bijna 100% nekken je gewoon.  Er werden ook nog twee honden gedumpt, dus dat gaat gewoon door. We maken ons op voor morgen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9481189f43

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Vier honden binnengebracht, triest verhaal

De tijd vliegt voorbij! Vandaag kwamen er vier honden binnen. Een kennis van ons verloor zijn vrouw plotseling een maand geleden, op jonge leeftijd overleden. Carlos werkt op Gibraltar en woont vlakbij ons huis. Hij is dus dagelijks 14 uur van huis en het is geen doen voor de dieren zo. Hij heeft van alles geprobeerd, maar vroeg me of we  konden helpen ze te plaatsen in Nederland of Duitsland. Hij heeft een uur staan huilen in het asiel. Wat een ramp en wat kan je leven zo ineens veranderen. We gaan ons best doen voor de vier. Elise Campanario staat de hele maand augustus elke zondag op de kofferbakmarkt in Schoorl en probeert spulletjes te verkopen voor Animal in Need. Morgen gaan we weer richting Malaga airport met vier geluksvogels. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId22ba5f476d

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

De autobaan is nu een ramp, het vliegveld ook

Druk en warm en veel te veel uren haha dus even een drie dagen dagboek sorry daarvoor. Er vertrokken er weer vijf en die zaten zoals de laatste tijd wel vaker net voor vertrek in het vliegtuig. De autobaan is een ramp en het vliegveld ook πŸ˜† . We ontsnappen iedere keer met vijf minuten speling tot nu toe. Nog zes vluchten te gaan voor de Beachwalk. Er werden weer redelijk wat honden gedumpt de afgelopen dagen, maar er waren ook positieve berichten. Lieve jonge mensen die zich inzetten voor Flintstonecity. Vandaag bleef het redelijk rustig het werd wel snikheet. We slepen er ons door heen πŸ˜Š . Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdadefac7e8d

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiΓ«le gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman