nldaendees
logo

Dagboek

Tot de dag dat onze held, onze rots in de branding, onze vechter tegen onaanvaardbaar dierenleed stierf op 30 maart 2019, schreef Peter zijn verhalen over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel in het dagboek. Een zwarte dag voor velen, voor zowel mens als dier. Zijn team van vrijwilligers, zowel in Spanje als in Nederland zetten zijn strijd voort. Hun soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen zullen voortaan in dit dagboek te lezen zijn. Op deze manier kunt u zien en lezen hoe het levenswerk van Peter niet verloren gaat, en we samen het verschil kunnen maken voor zoveel verwaarloosde, vergeten en kansloze dieren. Namens Peter zullen wij blijven vechten voor de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Weggegooid ergens in de buurt van Sevilla

Al twee weken liep hij buiten, zijn toestand verslechterde met de dag.

Zelfs vanuit daar weten mensen Ana te vinden. Gelukkig heeft ze hem gehaald en is hij nu bij ons...veilig. Ana heeft hem Yayo genoemd. Zijn leeftijd wordt geschat op een jaar of 8.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Broodmager bulletje

Wat heb je toch ook een h#fters. Broodmager is dit arme kereltje van vijf jaar, een dik ontstoken oog en wat doe je dan???? Dan dump je hem. Om het ff op zijn Peters te zeggen... wat zijn het toch soms een kl#te neanderthalers!!!!

Er kwamen ook nog een paar lieve mensen (waaronder Nathalie uit Nederland) die geld en voer hebben gedoneerd. Bedankt allemaal!

En dan onze Peluso! Hij is ons prachtige wonder en klaar voor vertrek naar Duitsland waar hij een prachtig leven gaat krijgen. Hij is heel speciaal voor het team in Spanje geworden en ze zullen hem vreselijk gaan missen.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Goed begin van de week

Vanmorgen is er weer een geweldige donatie voer aangekomen. Een hele klus om alles in het asiel te krijgen maar het is gelukt! Zooooo geweldig blij mee... bedankt Norman.

Twee weken geleden werd deze oude arme herder knul gevonden in het lege kanaal vlakbij het asiel. Het arme dier was uitgehongerd en op zoek naar iets eetbaars. Na jaren lang trouwe dienst gedumpt. Gelukkig gaat het nu na twee weken een stuk beter met deze ouwe trouwe loebas. Nu nog een baasje. Het asiel is voor deze trouwe loebas op leeftijd echt te zwaar. 

En ons kleine meisje mocht gelukkig de kliniek verlaten en is nu in het asiel. Daar gaan we haar vertroetelen zodat ze eind van de maand sterk genoeg is om naar haar nieuwe familie te gaan! Want deze kleine lieverd heeft een warme mand op haar wachten. 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Drie schatjes

Vrijwilligster Lianne is samen met haar moeder in het asiel om het team in Spanje te helpen. Na een week zwoegen en knuffelen vertrekken deze toppers morgen weer naar Nederland, maar niet met lege handen! Ze nemen deze twee knappe pups mee voor opvang. De gelukkige zijn Guppy (bruin) en Marife en deze meisjes van amper 22 cm hoog zoeken nog een baasje!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Juan heeft gelukkig weer een paar ontzettende lieverds gered

Zelfs de meest kleine en onschuldige pups belanden hier in Spanje in een dodingstation, onbegrijpelijk maar waar. Gelukkig heeft onze topper Juan deze leukerds daar weggehaald. Nu zijn ze bij ons en gaan wij er alles aan doen om ook voor deze honden hun gouden mandje te vinden. Niet te stoppen wij !

Deel via facebook

Submit to Facebook

Verliefd

Vrijwilligster Oona was een paar dagen aan het helpen in het asiel. Tja het grootste risico is niet dat je gebeten wordt of dat je door de zon verbrand....nee, het grootse risico hier is dat je verliefd wordt. En gelukkig werd Oona dat ook! Op dit lieve meisje. Veel geluk saampjes.

Met mama gaat het goed. Deze lieve ouwe tut werd na te zijn leeg gefokt bruut gedumpt. Onder de wonden, uitgemergeld en in en in verdrietig. Maar deze dappere mama vecht voor haar laatste stukje leven! Eindelijk liefde, eindelijk warmte, eindelijk geluk.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Hulptroepen uit Nederland

Vandaag was Joan Haanappel, oud kunstrijdster op de schaats en oud-sportpresentatrice op visite in het asiel. Geweldig dat ook deze topper zo begaan is met de honden.

Daarnaast was er de hulp van de Nederlandse dames Oona Kooman (samen met haar hond Johny, een oud asiel bewoner), Annemieke en Lianne Swinkels samen haar moeder.  Bedankt dames!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dapper meisje....

Ze werd in enorme slechte conditie gevonden maar ze vecht!
Hopelijk wint ze de strijd want we gunnen dit meisje niets liever dan om te mogen ervaren hoe het is in liefde te leven.
Hou vol meisje!!!

 

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Toppers !

Dit geweldige stel heeft een week lang het team in Spanje super geholpen. 
En dan ook nog een donatie puppy voer...ongelofelijk lief!
Enorm bedankt toppers!!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.