nldaendees
logo

Hier schrijft Peter over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel. Dankzij zijn inspanningen samen met de vrijwilligers in Spanje worden vele honden van de dood gered. Wat hij telkens weer meemaakt vertelt Peter in zijn eigen bewoordingen iedere dag weer in zijn dagboek. Soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen. Vechten voor de rechten van de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Noodweer

Het noodweer kwam en we zaten zeven uur lang in een soort orkaan. Dus weer eens flink aan de beurt! Ook scholen en particulieren hadden grote schade. Was vandaag op het lokale nieuws. Ons grote gebouw waar 2012 een heel nieuw dak op was gegaan, vibreerde dermate dat de regen tussen de platen heen blies en het systeemplafond wat er onderhing heeft nat gemaakt. Het had al geleden door condensvorming en nu vallen de platen er uit. Dus moeten we naar een sterkere en watervaste oplossing, die duurder maar duurzaam is. We zijn aan het kijken naar een snelle oplossing. De maandag werd een rampendag. Tussendoor nog naar Malaga geweest voor een vlucht naar MΓΌnchen die goed afliep. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId45e39c58d3

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het weekend zit er weer op

Morgen weer een nieuwe week πŸ˜Š . In Nederland sneeuw en in Spanje regen, maar helaas weer maar een paar uur veel te veel wat alleen maar schade oplevert en niet de stuwmeren vult. Het zou een paar weken normaal moeten regenen om de problemen die Spanje heeft op te lossen. Want alle stuwmeren staan droog! Er groeit helemaal niets meer en er komen het komende jaar grote problemen als het na vier winters waar alleen maar soms door natuurgeweld overstromingen ontstonden en verder niets geen regen viel om de reserves aan te vullen. We gaan in hoog tempo richting Kerst nu dat is te zien aan de foto's. Er komen nog een paar extra vluchten met honden, omdat er tot eind januari geen landtransport is. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdc91b9cd2f6

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Anca was er zelf bij, laatste bus naar Duitsland dit jaar

Anca was er zelf bij om de honden aan boord te zetten van de laatste bus πŸšŒ naar Duitsland dit jaar. Ze vliegt morgen over de bus heen en is dan op tijd om bij de aankomst in Frankfurt te zijn. Ze heeft dit jaar haar aantal van vorig jaar overtroffen πŸ˜Š . In het asiel bleef het verder rustig vandaag. Maar 500 meter naast het asiel het eerste weggetje linksaf als je richting Santa Margarita rijdt daar was het feest. Een jeep vol met drugs was in het kanaal gestuiterd en er was een achtervolging van nog een paar jeeps richting uitgang Flintstonecity en dat liep goed uit de hand. Veel politiewagens scheurden met zeer hoge snelheden langs het asiel en er werd geschoten, dus het was weer een soort wilde westen in het zuiden. Het zal morgen in de krant staan denk ik. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId4f76e32456

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zwaar verwaarloosde Spaanse Waterhond langs de kant van de weg

Het was weer zo laat, een zwaar verwaarloosde Spaanse Waterhond lag langs de kant van de weg. Ana had de klus gauw geklaard. Zijn voorpoot had een klap gehad en hij had een stuk ketting om zijn nek. Een reutje van 7 maanden. Vandaag hebben Lidia  en Ann-Catrine hem ontdaan van zijn vervilte vacht . Morgen is het al weer vrijdag en vertrekken er nog 18 naar Duitsland. Mvg Peter.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Sinterklaas

Ook dat is weer verleden tijd. Alle hondjes verwend. Er kwamen ook weer vier pups binnen, maar dat is heel normal natuurlijk ons Sinterklaas cadeau πŸŽ . Nu gaan we op naar de Kerst πŸŽ„ . Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ellende gaat gewoon door

De ellende gaat gewoon door. Pups en magere scharminkels worden weggegooid. Een hond verdronken, hoe dat kunnen we alleen maar gissen. Zijn maatje zat er trouw naast te wachten. Juan die hen ontdekte, komt de hond brengen en zijn maatje is begraven. Elise en Monique brachten puppenvoer en ook het Spaans Engelse echtpaar die altijd begin van de maand komen brachten puppenvoer. Nieuwe pups die nu op de site komen. Het weer is koud voor ons doen. De kop van de week is er af. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda366f3ed01

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Uittocht van 59 honden goed verlopen

De uittocht van 59 lieve honden is goed verlopen πŸ˜ . De reistijd 23 uur en 45 minuten. En in IJsselstein veel lieve mensen om hun nieuwe huisgenoot op te halen en ons mega super team vrijwilligers om alles netjes af te handelen. Geniet van de foto's. Ik zat wat in de lappenmand met mijn rug, maar er komt langzaam verbetering in. Morgen begint de nieuwe week en de temperaturen hier zijn voor ons doen vrij laag brrrrrrrr. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7b6b9213bd

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Morgen mega uittocht naar IJsselstein

Morgen de mega uittocht naar IJsselstein πŸ˜ . Ik heb de critici, zoals de directeur van de Nederlandse dierenbescherming en de nos uitgenodigd om eens te komen kijken bij de aankomst! Misschien dat ze dan ophouden met buitenlandse honden te discrimineren en te betitelen als a-sociaal en zieke probleemgevallen! Ze moeten eens de illegale broodfokkers uit het voormalige Oostblok aanpakken! En de schandalige vlees maffia! Maar dan zijn ze niet thuis de struisvogels met salarissen van anderhalve ton!!!! De 300.000 dieren die levend verbranden jaarlijks in malafide gammele bio industrie barakken! Het is een schandalige vertoning de Nederlandse dierenbescherming!!! De aankomst is om 11 uur in IJsselstein Rijpickerwaard . Maar de heren zullen wel ergens een vergading hebben . . . . . . Ik walg behoorlijk van dit wanbeleid . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdf28d4e2085

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het weekend zit er weer op

Het bleef rustig gelukkig. Ik zat in de lappenmand met een oud rugprobleem. Er is momenteel een behoorlijke discussie gaande op sociaal media! Er is een behoorlijke discussie gaande, omdat de dierenbescherming er weer een potje van maakt door een kut verhaal op te televisie te brengen. Het gaat ze heeel beel leden kosten. Ik houd u op de hoogte. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId143bd74160

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Vlucht van vandaag verliep goed

De vlucht van vandaag verliep goed. Sjoukje Bloemsma kwam heen en weer gevlogen om haar eigen Tequila op te halen en nam nog drie geluksvogels mee. Ana heeft alles alleen afgehandeld. Ik kon alleen de bus rijden, want heb een zware rugblessure en kan helemaal niks op dit moment. De vrachtwagen was er, gelukkig hadden we de heftruck πŸ˜Š . Iedereen bedankt voor de logistiek en het verzamelen etc. Ik ben denk even out of order. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd2df9578d8

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Klapband, lagen kapotte bierflessen op de baan

Ook de woensdag zit er weer op. Heb een paar uur verloren vandaag, kreeg een klapband op de voorkant en de bouten zaten zo vast dat ik ze met m'n lamme rug even niet los kreeg πŸ˜’ dus wachten op de afsleepdienst. Er lagen kapotte bierflessen op de baan dus hele band aan flarden. Gelijk twee nieuwe banden er op, want er zat te veel verschil in het profiel. Mazzel dat ik hem heel aan de kant kreeg, want ik reed 130 kmh. Er kwamen twee hondjes binnen vandaag. Verder was alles onder controle. Morgen vliegen er weer vier naar Holland. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId2df9954594

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het is mega druk, een paar dagen dagboek

Het is mega druk namelijk voor de afsluiting van dit jaar. De eindspurt is in volle gang! Ik liep mezelf voorbij en ging ook nog door mijn rug. De sociale media bijhouden en de rest natuurlijk. Vier rechtszaken eind van de maand vergt een berg voorbereidingen. Dan de grootste krant van Spanje een halve dag in het asiel met een mega artikel etc etc. Het dumpen gaat door. De verlichting in sommige gedeeltes is aan vervanging toe en ga zo maar door. Hier wat foto's van het gesticht de afgelopen vier dagen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdeef249584c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Weekend staat voor de deur

Het weekend staat weer voor de deur. Het bleef gisteren en vandaag redelijk rustig. Morgen vroeg naar Malaga dan vliegt Jolijn Kruidenberg terug die een week op onze thuishonden heeft gepast. All4dogs kwam een bezoekje brengen aan flintstonecity en bracht veel voer mee plus nog voer en waterbakken en hondenkoekjes πŸͺ . Ann-Catherine het hoofd van het Duitse team is in flintstonecity en vierde vandaag haar verjaardag bij ons. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIde4ed5c4618

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een drukke week alweer

Een drukke week alweer tot nu toe en helaas vol met ellende. Het dumpen en mishandelen van dieren neemt geen einde. Men ziet in heel de wereld de wreedheden en achteruitgang van de mentaliteit met angst en beven zijn weg banen. Er is niet veel hoop meer denk ik en vooral hier niet dat dit nog zal omkeren in de goede richting. Als men het nieuws kijkt op tv dan heb je gegeten en gedronken. Maar goed we gaan maar door met onze positieve instelling denk ik dan maar. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId623428e9d4

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Honden zijn vanmorgen goed aangekomen in Duitsland

De honden in Duitsland zijn vanmorgen goed aangekomen. Bijzonder blij is iedereen voor Rubia de Podenca met het schot hagel in haar hoofd. Ze heeft het daar super. Er kwamen er vandaag maar twee binnen dus de schade bleef beperkt. In de loop van de zaterdag kwamen Marije , Karin en Simone er aan. Ze blijven tot woensdag . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId6eee5379b6

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Slot van de uittocht deze week

Het slot van de uittocht deze week met in totaal 10 honden naar Nederland en 31 naar Duitsland plus twaalf poezen en een hele familie konijnen. Het was een drukke week. Een waarbij verdriet en geluk weer zoals elke dag elkaar afwisselen met een enorme snelheid. We krijgen geen tijd om ergens bij stil te staan. Misschien is dat maar beter ook. Ik wens u allemaal een fijn weekend weer. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda42aaab423

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Druk met veel papierwerk

De tijd vliegt de maandag en dinsdag kwam er niet veel binnen. Druk met veel papierwerk voor een aantal rechtszaken geweest en dat is niet mijn favoriete bezigheid. Maar het moet gebeuren om de prehistorische mislukkelingen tot inzicht te brengen. Er is deze week een grote uittocht gaande. Zondag vertrokken er drie naar Duitsland en vandaag 8 naar Nederland, vrijdag nog twee naar Holland en ruim 40 over de weg naar Duitsland. Dat geeft weer ruimte dus lucht. Op naar de woensdag alweer. Mvg. Peter.
 
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Veel water gevallen vandaag

De zaterdag, veel water was er gevallen gelukkig, want we hebben het nodig. Het asiel werd weer eens druk bezocht. Silvia was er niet dus moest Ana assisteren in de kliniek en ik de dumpers opvangen. En dat werden er weer aardig wat. Er was ook nog een hoop gezeur tussendoor met drie heftige gevallen, de DalmatiΓ«r, een paard en nog weer trammelant met een jager ivm een zwaar mishandelde galgo. Een rampendagje dus en als de dag zo begint dan wordt het meestal niets meer en moet je hopen dat het morgen beter gaat . . . . .  Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId57337af53a

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het dumpen en mishandelen van dieren gaat door

Het mishandelen en dumpen van dieren gaat onverminderd door. De mensheid in het algemeen gaat wat mentaliteit betreffende, met rasse schreden achteruit! En wel met een enorme snelheid! Niet echt iets om blij van te worden, maar helaas de keiharde realiteit!!! De groep verkeerde individuen wordt mijns inziens ras groter en de mensen die het beste voor hebben met moeder aarde en respect hebben voor de dieren etc verliezen steeds meer terrein. We kunnen het tij niet meer keren helaas. Met de kleiner wordende groep doen we ons best meer kunnen we er niet van maken. Ik wens u een fijn weekend weer. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdb2ef53a742

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Kwamen vandaag vier nieuwe kostgangers bij

We stuiven op het eind van het jaar af. Er kwamen vandaag weer vier nieuwe kostgangers bij πŸ˜Š . De prehistorische mislukkelingen in Flintstonecity zullen de achterstand van 300 jaar nooit meer inhalen ben ik bang. We zitten ergens achter de maan, maar daar is onze hulp wel hard nodig natuurlijk. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd2f978996b

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Barney was in de buurt

De kop van de week is er weer af! Er kwamen aardig wat honden binnen die zijn gevonden of door hun baasjes werden afgegeven. Ook was Barney in de buurt, maar hij bleef bij de groep al had ik de indruk dat hij wel wilde dalen maar zijn partner zag dat niet zitten. Wat natuurlijk logisch is. Claudia was er weer om de kapsalon te gebruiken. Elke week worden de honden die met klitten binnen komen netjes van hun vieze vacht ontdaan. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId1020889bb9

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het weekend

De zaterdag was druk zoals altijd op zaterdag dan is het een soort zoete instuif. Er worden honden gebracht, maar gelukkig ook andere donaties in de vorm van voer πŸ˜Š . We hebben de zondag doorgebracht met het uitzoeken van de spullen in de loods. Alles is op orde en dat is net op tijd, want we krijgen zwaar weer. Het gaat dinsdag beginnen en het ziet eruit dat er veel water gaat vallen. We nemen het maar zoals het komt. Morgen de nieuwe week. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdae70f981c1

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

De vracht is binnen, veel dank

Donderdag was de vracht er. Iedereen weer bedankt voor alle inspanningen, we gaan het dit weekend uitzoeken. De vrijdag verliep rustig in Flintstonecity. Er kwamen twee hondjes binnen, maar eentje bleek een baasje te hebben. Ik ben bezig om alle kapotte verlichting te vervangen voor de winter binnen valt. In Spanje wordt het wat onrustig nu met het gedoe in CataloniΓ«. Spanje schaart zich massaal achter zijn president Rajoy. De jurist staat voor een zware klus lijkt het. We zullen zien hoe dit balletje gaat rollen. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdf158f01179

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Herder binnengebracht, triest en waargebeurd verhaal

De wekelijkse boodschappen twee keer per week πŸ˜Š . Vandaag zat ik in de poepschepploeg, we missen twee man. Het was een druk dagje veel aanloop en veel gezeur van neanderthalers!! Er kwam een Herder binnen Robin een lieve reu van 7 jaar. Een triest en waargebeurd verhaal. We gaan kijken om een goed plekje voor hem te vinden. Zijn ex baasje ligt in het ziekenhuis en zijn nieuwe baasjes zijn uit hun huis gezet iets wat vaker in Spanje gebeurt. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId59bdb84f9f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Prijswinnares Bijou heeft haar "meet en greet" met Peter gehad

We kwamen de dinsdag bijna zonder kleerscheuren door. De Nederlandse vrijwilligers Claudia en Annemieke die elke dinsdag komen om van alles te doen zijn nu aan het knippen. Diana de Zwitserse zit in de ziekenboeg. Zij kwam twee keer per week, maar is voorlopig herstellende van een zware darmoperatie. Vandaag het jachthondje waar een jager de chip had uitgesneden en vervolgens had weggegooid naar het ziekenhuis gebracht, want ze had geen goede orgaanwaardes. Ze hangt aan het infuus. Mirjam en Rob vliegen morgen weer naar Holland. Met hun mee was gekomen Bijou, ze had de eerste prijs gewonnen vorig jaar op het animal in need event, een bezoek aan Flintstonecity. Ze heeft een mooie ervaring opgedaan en wilde helemaal geen afscheid meer nemen. Ze doneerde ook nog 100€. Bedankt voor alles en een goede reis terug naar Holland πŸ˜ . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda53ee9dac2

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Nederlanders uit Hoorn brachten 100 kilo brokken

De maandag is ook weer voorbij, een nieuwe schandvlek vlak in de buurt waar we met de seprona aan de gang moeten. Boodschappen gedaan zoals elke maandag en vrijdag. En er kwamen Nederlanders uit Hoorn langs met hun camper, Pauline en Rob ze brachten 100 kilo brokken voor de hondjes πŸ˜ . Mvg Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId8988cc3a12

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Rubia zit nu in een gastgezin

Het weekend verliep redelijk er kwam een Rottweiler binnen een mooie reu van anderhalf. Onze Rubia is ontslagen uit het ziekenhuis en zit nu in een gastgezin. Daar kan ze verder aansterken voor ze naar haar nieuwe thuis gaat. We hadden nog een reddingsactie zaterdagmiddag, er waren twee Mastins in een vijver aangetroffen waar ze niet meer uit kwamen. Ze bleken te zijn weggelopen en zijn inmiddels weer bij hun baasjes die ze vandaag hebben opgehaald en netjes onze onkosten hebben vergoed. Ik was met Rob er heen gereden en op de terugweg kwam ons een spookrijder tegemoet met een politieauto erachteraan. Vandaag haalde Spain meets Holland de laatste spullen op die er de vorige keer niet mee konden. Morgen de nieuwe week weer voor de boeg. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId84a4a43023

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Drogen langzaam weer op

We drogen langzaam weer op πŸ˜Š . Vandaag vertrokken er 50 honden en 9 poezen naar Germany. Het laden liep soepel al waren we een half uur te laat begonnen. Ze zijn inmiddels in Frankrijk. We kunnen morgen gaan schuiven en nieuwe groepen samen stellen. Ondertussen kwamen er wel weer wat honden bij. De prehistorische mislukkelingen hier lopen nu eenmaal 300 jaren achter! Vandaag arriveerden Mirjam en Rob die Bijou bij zich hadden, ze had vorig jaar op het animalinneed event de hoofdprijs gewonen en dat was een vliegreis naar flintstonecity om het asiel te bezoeken. Ik wens u een heel fijn weekend. Mvg. Peter.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dieren dumpen en achterlaten gaat stug door

Het dumpen en op straat achterlaten van dieren gaat stug door! Het is en blijft een mega achtergebleven gebied hier. Soms denk ik dat we ergens ver achter de maan op een andere planeet zitten. Er waren ook veel Nederlandse bezoekers die in het naseizoen hier in de buurt op vakantie waren. Ze brachten voer en donaties πŸ˜ . Inmiddels hebben we ook regen gehad wat hard nodig was. We zijn nu druk bezig om de uittocht voor Duitsland klaar te zetten die vrijdag vertrekt. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId51c61607b6

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Honden zaterdag keurig op tijd in IJsselstein

De honden waren zaterdag morgen keurig op tijd in IJsselstein πŸ˜Š . Mijn dank gaat uit naar alle betrokkenen die deze mooie uittocht perfect verzorgd hebben! Er staat een heel tof team!!!!! In Flintstonecity ging de ellende gewoon door natuurlijk. Er werden weer zeven pasgeboren pups voor het hek neer gegooid in een gammele plastic zak! Het zijn echte prehistorische mislukkelingen die dit doen. Er stroomt vergif in hun aderen! Morgen begint de nieuwe week weer. Mvg. Peter.
 
View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId557973b4a7
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Veel geluksvogels op transport

En daar gingen ze 46 honden op naar Nederland plus nog vier voor Duitsland. Vlak aan de grens en ook nog drie poezen. Het laden nam 1,5 uur in beslag om 10.15 uur vertrokken ze uit Flintstonecity en inmiddels zijn ze Bordeaux voorbij en gaan richting Parijs. De verwachte aankomst is rond 11 uur in IJsselstein πŸ˜Š . Ik wens u allemaal een heel fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdc867d4fb3f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Honden en katten klaar voor vertrek naar Nederland en Germany

Pablo onderbrak zijn korte vakantie om de laatste honden voor het transport van vrijdag samen met Ana en Silvia klaar te zetten. Er vertrekken er 45 naar Nederland plus 5 naar Germany en drie poezen ook voor Duitsland πŸ˜ . Jochen en Judith verzorgen het transport πŸšŒ . Morgen de laatste check voor alle geluksvogels. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7ab053c665

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Hond vastgebonden aan oude broeikas

De kop van de week is er weer af πŸ˜Š . Veel tijd verloren vandaag met aangiftes. Het papiergeneuzel waar men niet omheen komt. Enfin alles loopt. Morgen komt het in de krant om meer druk op die jagers te krijgen. Het kan zo niet langer getolereerd worden. Er kwam een hond binnen vandaag die werd vastgebonden aan een oude broeikas een paar honderd meter van het asiel af. De twee foto's: Het dier snapt er niets van. Verder bleef het kalm gelukkig. Mvg. Peter.
 
View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId2844082266
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Spanjaarden en Catalanen manifesteerden tegen separatisten

In het asiel bleef het kalm vandaag. In Barcelona kwamen vandaag de Spanjaarden en de Catalanen die tegen de separatisten zijn manifesteren het was overweldigend en vredig. Rajoy de president van Spanje heeft aangekondigd de leider van de separatisten uit zijn macht te ontheven. We wachten het maar met spanning af deze week. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Jager heeft eigen hond schot hagel gegeven

Op vier oktober vertrokken de vrijwilligers met veel foto's en filmpjes van alle nieuwe Flintstonecity bewoners. Het was een mega drukke week, maar er vertrokken er in totaal elf. De gier ontpopt zich als clown, zoals Alonso ooit met zijn auto. Er werden natuurlijk honden gedumpt, maar ook geadopteerd gelukkig. Er werd voer gedoneerd en we hebben grote schoonmaak gedaan voor als het zou gaan regenen β˜” . En er lopen weer twee rechtszaken tegen jagers. De hond van de laatste vier foto's leeft gelukkig en komt weer helemaal goed. De jager had zijn eigen hond een schot hagel gegeven en achter gelaten in het bos, maar een vrijwilliger vond haar. Ik wens u een fijne zondag al is het wat laat. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId89b35daeef

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiΓ«le gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman