nldaendees
logo

Dagboek

Tot de dag dat onze held, onze rots in de branding, onze vechter tegen onaanvaardbaar dierenleed stierf op 30 maart 2019, schreef Peter zijn verhalen over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel in het dagboek. Een zwarte dag voor velen, voor zowel mens als dier. Zijn team van vrijwilligers, zowel in Spanje als in Nederland zetten zijn strijd voort. Hun soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen zullen voortaan in dit dagboek te lezen zijn. Op deze manier kunt u zien en lezen hoe het levenswerk van Peter niet verloren gaat, en we samen het verschil kunnen maken voor zoveel verwaarloosde, vergeten en kansloze dieren. Namens Peter zullen wij blijven vechten voor de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Voer donatie

We willen Norman bedanken voor de geweldige donatie voer! Zonder deze gigantische gulle donaties zouden we echt een probleem hebben.
Norman, bedankt!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zou het Barney zijn?

Iedereen kent ongetwijfeld de verhalen van Peter over Barney. De gier die een poosje in het asiel heeft gewoond. Vandaag hebben we er weer een op visite! Hij werd gevonden op straat en kon om welke reden dan ook niet meer vliegen. Momenteel wordt hij medisch onderzocht en proberen we hem weer zo ver te krijgen dat hij weer de vrije natuur in kan. Of het Barney is... geen idee. Zou wel een hele bijzondere groet vanuit boven zijn❤️

Ook kwam er een gewonde meeuw binnen. Ook voor dit dier gaan we uiteraard zorgen.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een mooie dag

Vandaag waren de trim-dames terug om nog wat extra honden te trimmen. Voor ze weggingen lieten ze zelfs een donatie achter... geweldig meiden!

Ook kwamen Sjuul Paradijs, Robert Lassche en artieste Katherine Forcadete langs in het asiel. Katherine had een prachtig kunstwerk gemaakt en dit later die dag overhandigd aan Madeleine, de weduwe van Peter.. uiteraard een mooi maar emotioneel moment.

Ook waren de vrijwilligers uit Nederland in het asiel om te helpen en de urgente hondjes extra in het zonnetje te zetten. En Anca van team Duitsland was er. Kortom een mooie dag!

Felix liep aan het eind van de dag mee tot aan het hek...hij wil zoooooo graag een baasje.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Sorry lieve Wolf

We zijn er stil van... helaas heeft Wolf het niet gered.

Sorry lieve Wolf 💔

Deel via facebook

Submit to Facebook

Verjaardagscadeau

Voor haar verjaardag had ze haarzelf een paar dagen Spanje kadoo gegeven. Ok dan samen met een andere topper te werken in het asiel. Beide geweldige dames hebben vandaag hard gewerkt en broodnodige vacht verzorging gedaan. Een verademing voor de gelukkige hondjes. Ze namen ook nog eens een super donatie aan voer, jasjes en snacks mee. Dames enorm bedankt!!!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Wolf

Al jaren wacht hij... al jaren...💔

Wolf werd oud in het asiel en tijdens zijn wachten ook ziek, vandaag doodziek. Vandaag mocht hij het asiel verlaten,maar niet zoals we hadden gehoopt. Waarschijnlijk is hij gebeten door een rat en nu levensgevaarlijk ziek. Hij ligt in de kliniek en vecht voor zijn leven. Wat hopen we dat hij dit wint, dat hij ook nog even, al is het maar kort kan voelen wat liefde is. Vecht lieve Wolf!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Lief bezoek en een adoptie

Vandaag kwamen er lieve mensen langs! Dat is altijd een hele fijne verandering. 

Lieve Spaanse mensen met geweldige donaties en een dame die prachtige nobele Galgo Chloe heeft geadopteerd.

Geweldig ! Dank u wel. 

En ja... zoals jullie zien is het in Spanje ook fris brrr. 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Veulen zonder mama

Tien weken geleden werd dit super knappe mannetje geboren. Tien weken later was hij ineens alleen, gisteren stierf zijn mama 😢. Dit kadootje zonder zijn veilige haven, zijn basis, zijn moeder, hij voelt zich verloren.

We hebben gelukkig een plekje gevonden waar een surrogaat mama wacht, samen met een ander veulentje van iets ouder. We moesten snel handelen dus vandaag konden we hem naar Ronda laten brengen. Daar staan bijna alle paarden van Horse In Need. Maar dit filmpje is hartverscheurend... tuurlijk wil hij niet weg zonder zijn mama 💔.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Lief bezoek

Vandaag kwam Isabel langs in het asiel, en ze kwam niet met lege handen. Behalve voer voor de hondjes had ze voor de kanjers van het team in Spanje een kadootje bij zich. Een hele goede hulp voor Sinterklaas. Dit waanzinnig lieve bezoekje werd uiteraard door iedereen enorm gewaardeerd. Bedankt lieve Isabel!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dappere Marisol

Onze dappere lieve Marisol doet het geweldig!
Ze is aangekomen en haar verwondingen zijn heel goed geheeld! En och... wat is ze lief. Nu nog een plekje voor deze lieverd, ze heeft wel een warm veilig mandje verdiend 😊

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.