nldaendees

AnimalinNeed

Dagboek

Tot de dag dat onze held, onze rots in de branding, onze vechter tegen onaanvaardbaar dierenleed stierf op 30 maart 2019, schreef Peter zijn verhalen over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel in het dagboek. Een zwarte dag voor velen, voor zowel mens als dier. Zijn team van vrijwilligers, zowel in Spanje als in Nederland zetten zijn strijd voort. Hun soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen zullen voortaan in dit dagboek te lezen zijn. Op deze manier kunt u zien en lezen hoe het levenswerk van Peter niet verloren gaat, en we samen het verschil kunnen maken voor zoveel verwaarloosde, vergeten en kansloze dieren. Namens Peter zullen wij blijven vechten voor de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Dappere Brazo

Een week geleden werd Brazo van een hels leven op straat gered. Inmiddels vecht deze enorme stoere knul zich een weg naar weer gezond worden. Vandaag was er weer een bezoek bij de dierenarts. Super nieuws want zijn bloedwaarden zijn enorm verbeterd ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Volhouden dappere Brazo!
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een duivels dillema, Rosa...

Amper 6 maandje oud en getekend voor het leven. Haar achterpootjes zo beschadigd dat ze nooit meer normaal zou kunnen lopen. Natuurlijk, we hadden ervoor kunnen kiezen om aan haar lot over kunnen laten maar dat hebben we niet gedaan.Dit meisje verdiend tenslotte na een ellendige start een kans op een gelukkig leven.
 
Ze is nu bij een foster gezin in Nederland en des te meer word duidelijk hoe zeer ze het verdiend. Ze is zo ongelofelijk lief en ontzettend dankbaar, het is een heel bijzonder meisje. De uitslag van de dierenarts was echter niet wat we hadden gehoopt. Haar aandoen is te verhelpen, echter heel complex en dus, u raadt het al, enorm prijzig. Haar onderbeentjes moeten rechtgezet worden middels een ingrijpende en lange operatie. Daarna zal ze hydro therapie moeten krijgen. Ze zou dan volledig kunnen herstellen. Een duivels dilemma want we kunnen het ook zo laten en dan zal Rosa haar achterhand nooit kunnen gebruiken. Dan zal ze verder leven voortbewegend op haar voorpootjes, de rest van haar lichaam zal dan vergroeien.
We hebben besloten dat de laatste optie eigenlijk geen optie is. Dus we gaan ervoor en gaan haar laten opereren.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zielsverloren liep hij over straat

Niemand die hem mist, niemand die hem zoekt, niemand die voor hem zorgde. Dat is nu voorbij, je bent veilig nu. En je hebt een naam lieve Brazo๐Ÿฅฐ

Deel via facebook

Submit to Facebook

Grote lot

Deze Galgo trok vandaag het grote lot! Hij mocht het asiel verlaten en met zijn baasjes mee naar huis ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Hoe gaat het met hertje Maria

Met hertje Maria gaat het fantastisch! Ze leefde jaren in het asiel maar mocht onlangs vertrekken naar een speciaal reservaat. Daar geniet ze met volle teugen van haar nieuwe levenโค๏ธโค๏ธ
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Geen woorden voor...

Mensen vonden dit arme dier en brachten het haar de dierenarts waar we mee samen werken in Spanje.
Eenmaal bij de dierenarts kwam het verwoestende bericht. De heupen waren lang geleden door een trauma ernstig gebroken en inmiddels verkeerd aan elkaar gegroeid. Volgens de dierenarts is het niet te opereren ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข. Hij denkt zelfs dat het hondje vlak na de breuk is opgesloten in een kleine ruimte. Wat heeft dit dier geleden...๐Ÿ’”๐Ÿ’”. Onbegrijpelijk waar mensen toe in staat zijn.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dappere Bentley

Hij vecht nog steeds, kleine dappere Bentley ๐Ÿ˜ข. Dit kleintje is pas zes weekjes oud en vecht voor alles wat hij waard is. De dierenarts doet alles wat ze kan!! Wat hopen dat hij nog de kracht heeft om door te vechten, dat Bentley over een paar weken rent, speelt, ravot... zoals alleen maar pups dat kunnen. Hou vol kleintje, een leven vol liefde wacht op jou โค๏ธ
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Bentley

Bentley vecht voor zijn leventje.
Nog maar zo klein...vecht dapper mannetje ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...