nldaendees
logo

Dagboek

Tot de dag dat onze held, onze rots in de branding, onze vechter tegen onaanvaardbaar dierenleed stierf op 30 maart 2019, schreef Peter zijn verhalen over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel in het dagboek. Een zwarte dag voor velen, voor zowel mens als dier. Zijn team van vrijwilligers, zowel in Spanje als in Nederland zetten zijn strijd voort. Hun soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen zullen voortaan in dit dagboek te lezen zijn. Op deze manier kunt u zien en lezen hoe het levenswerk van Peter niet verloren gaat, en we samen het verschil kunnen maken voor zoveel verwaarloosde, vergeten en kansloze dieren. Namens Peter zullen wij blijven vechten voor de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Beni ❤️

Wat hadden we met hem te doen...een bange kreupele knul, gevangen achter tralies. Hij voelde zich zo dood ongelukkig in het asiel.
Zijn angst en zijn artrose maakte dat hij bijna kansloos was...bijna!!
Want opgeven dat is nou eenmaal niet wat we doen, al is de strijd soms loodzwaar, we zullen altijd het beste voor de dieren willen!!!
Vandaag was het eindelijk zo ver, Beni mocht naar een baasje. Een Engelse dame die in Spanje woont zette haar hart en haar huis open voor deze verlegen knul. Dit filmpje is iets waar wij als team tranen van in onze ogen kijken. Dit filmpje is waar wij het allemaal voor doen.

Ontroerend mooi ❤️

Het gaat je goed knul!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zo ongelofelijk dankbaar

Het zijn zware tijden, ook wij merken in asiel dat de donaties enorm teruglopen omdat we totaal gesloten zijn voor het publiek. Gelukkig kregen we van Norman weer een geweldige donatie van voer! We kunnen niet eens uitdrukken hoe geweldig dankbaar we hiervoor zijn. Het is nu harder nodig dan ooit, want wat de komende maanden gaan brengen is enorm onzeker. Gelukkig kunnen we in ieder geval de komende maanden onze honden te eten geven! Norman enorm bedankt! Je bent een reddende engel.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Hartverwarmend

Naar aanleiding van onze oproep laatst om de teken invasie te stoppen kregen we vandaag post, maar het was meer dan een briefje! Esther Oomen werkzaam bij Lingehoeve Dierengeneeskunde in Lienden stuurde al deze medicatie op. Daar zijn we super blij mee!!!
Enorm bedankt Eshter Oomen❤️. Uiteraard ook Lingenshoeve Diergeneeskunde heel erg bedankt.

Gelukkig ligt het redden van dieren niet stil. Makkelijk was het niet maar Juan kon deze twee trieste honden vandaag vangen. Een herdermeisje en een labrador reu. Beide gedumpt in een moerasachtig gebied, aan hun lot overgelaten. Beide zwaar vermagerd, verwaarloosd en bij de herder zijn haar oren afgeknipt en heeft een verwaarloosde breuk in zijn buikwand. Wat zullen ze een verschrikkelijk leven hebben gehad. Die blik...alle hoop verloren, daar wennen we echt nooit aan. Ze zijn bij ons nu...veilig! We gaan voor ze zorgen, zoals we dat altijd deden en ook nu blijven doen.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mama eend en haar ukkies

Ze liep met haar kleintjes over de grote weg, wat een geluk dat er nu bijna geen auto’s rijden in Spanje.
Gelukkig is ze nu bij ons. Zodra de kleintjes groter zijn brengen we ze naar een veilige plek met een hoop water.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dinky Donkey is super happy

Inmiddels is hij helemaal opgenomen in de kudde en geniet hij van een geweldig leven!! De foto’s spreken voor zich, zijn ogen stralen geluk uit. Geniet lieve Dinky Donkey, je hebt het verdient!!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ook het asiel is gesloten

De Corona maatregelen in Spanje zijn sinds gisteren enorm aangescherpt. Aangezien wij heeeeeeeeeel zuinig zijn op zowel onze dieren maar zeker ook ons Spaanse team is vanaf vandaag ook ons asiel gesloten voor publiek. Urgente gevallen zijn uiteraard welkom en we zullen alle dieren in nood opnemen.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Anti tekenpil

Met behulp van vrijwilligster Renate hebben nu alle honden in het asiel hun anti teken pil gehad! Dank jullie wel allemaal voor de donaties!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Samenwerking

Deze week waren vrijwilligs van het team Nederland, Duitsland en Gibraltar in het asiel het team van Spanje aan het helpen. Wat zijn we al deze mensen toch dankbaar!!! Zonder hen zouden de honden verloren zijn!

BEDANKT❤️
DANKE❤️
THANK YOU❤️
GRACIAS❤️

Deel via facebook

Submit to Facebook

Bedankt Mark en Peggy

Al jaren ondersteunen Mark en Peggy ons asiel. Nu hebben deze kanjers met dank aan Gerard van Keulen van elektrotechnisch Buro, zijn vrienden, fans en leden van de golfclub Nuenen maar liefst een bedrag van 1000 euro voor antalya's streetdogs en ons opgehaald!

Bedankt allemaal!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Geweldige donaties

Mocht er ooit een wedstrijd komen met wie de beste achterban heeft, dan winnen wij!!!!!
Naar aanleiding van onze oproep om de teken invasie te stoppen hebben jullie weer eens massaal gedeeld en is er heel veel gedoneerd!!!
We hebben inmiddels genoeg binnen en hebben dus voor alle honden de pillen kunnen kopen. Vandaag zijn we begonnen met alle honden de tabletten te geven. Nogmaals... BEDANKT!!!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.