nldaendees
logo

Hier schrijft Peter over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel. Dankzij zijn inspanningen samen met de vrijwilligers in Spanje worden vele honden van de dood gered. Wat hij telkens weer meemaakt vertelt Peter in zijn eigen bewoordingen iedere dag weer in zijn dagboek. Soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen. Vechten voor de rechten van de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Afscheid van Inez en Don Juan

Ooievaars bij de paarden op bezoek, zulke mooie vogels. Ivan en zijn vrouw brachten puppenvoer. Lidia aan de grote schoonmaak in de spreekkamer. Het afscheid van Inez en Don Juan 😆 die hard hebben gewerkt in de hitte. Omdat Pablo even uit de running was, hebben ze al het achterstallige operatiewerk gedaan en zijn we weer up to date. Geweldige mensen!!! Het protest tegen het nutteloos prehistorisch gedoe het stierenvechten. Gelukkig steeds meer protest en steeds minder mensen in de arena's. We zijn op de goede weg. Er werd ook nog een hondje herenigd met zijn baasje, Sultan helemaal blij. Ook was er brand in de buurt, maar snel onder controle en we hebben nog een Podenco uit een waterput gered. Al met al een heet en druk weekend. Morgen naar Malaga, dinsdag naar Malaga en de temperaturen stijgen!!!! Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdb011d285a1

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Vlucht naar Rotterdam vandaag

Na een week met praktisch geen ellende, vandaag de vlucht naar Rotterdam. De honden zaten tien minuten voor vertrek in het vliegtuig 😊 . Morgen de demonstratie tegen het stierenvechten. We maken lange dagen en door het weer is het een slijtageslag aan het worden. We moeten nog twee maanden volhouden. Ik wens u een fijn weekend. Met wat happy ending foto's. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId131d191c52

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Beatriz bracht puppenvoer

Beatriz bracht puppenvoer wat hard nodig is. Pablo is gelukkig weer opgeknapt. De anti stierenvechtencampagnes zijn in volle gang . En Silvia voor onderzoek in het hospitaal. Het zijn de hoge temperaturen en de enorme bergen werk die opbreken. Door akkeren heet dat. Hopen dat er geen branden uitbreken en dat we geen waterreducties krijgen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd5b286e82a

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een dag zonder ellende

Eens een dag zonder ellende. Hoe is het mogelijk in Flintstonecity. Alle honden met dikke vachten worden getrimd. We hebben eindelijk wat hulp, in dit geval een Zwitserse die graag een trimsalon wil gaan beginnen. Zo kan ze er een beetje inkomen. En de donatiebus van Annemiek en Claudia hangt 😊 . Het is lekker warm en morgen komt de gevreesde bergwind, de poniente! We gaan weer afzien helaas. De petitie en handtekeningenactie tegen het stierenvechten aankomende zondag is respectloos door de burgemeester van Flintstonecity La Línea van tafel geveegd. Zijn enige woorden "het gaat gewoon door punt uit wegwezen". Lekker menske ook. Voor respectloze mensen die houden van sadisme en daar dieren voor gebruiken om hun ziekte te bevredigen, zet ik graag een kopje thee van niet zo vers water waar botulisme in zit. Sorry maar ik kan hier niet anders op reageren. Op naar de woensdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda1ad5ef22c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Marathon neutraliseren en honden klaarzetten voor de uittocht

Inez met haar man bezig aan de marathon neutraliseren en de honden klaarzetten voor de uittocht nu Pablo er niet is. Alle gedumpte puppen maken het goed. We hebben er een moedertje bij die schijnzwanger was dus het is stuivertje wisselen. Het loopt allemaal door elkaar en iedereen drinkt bij alle drie. Het Pinchertje wat zo gehavend binnen kwam, maakt het goed. Het was een rustige maandag verder.. Mvg Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7ac7d964b1

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Inez en haar man zijn er, komen een week helpen

De zondag zit er weer op. Inez de Nederlandse Dierenartse met haar man arriveerden om een week te helpen. Pablo is al een week uit de running. Hij heeft een ontsteking in zijn ader in zijn been. Ana is druk aan het verhuizen geweest. We moeten hergroeperen voor wat er nog komen gaat. De lente was zwaar, maar de zomer is helemaaaaal verkeerd begonnen. Op naar de nieuwe week. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7d1b60ddec

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Luchtvochtigheid van 96% vandaag

Dikke zeedamp aan de kust me een luchtvochtigheid van 96% vandaag! Dat viel niet mee voor mens en dier. Een paar kilometer van de kust af zitten ze met thermometers die boven de 50 graden staan!  De nachttemperatuur is 33 graden. We moeten nog zo lang voor het oktober is. Gelukkig genoeg water godzijdank. Er kwam weer een zwaar verwaarloosd hondje binnen. Ook dat gaat gewoon door helaas. Er was gelukkig ook een goede adoptie. Eens kijken wat er morgen op ons af komt. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd2b13fbcd6

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Twee goed verzorgde honden gevonden, geen chip

Twee honden gevonden, raar zo goed verzorgt en geen chip! Afwachten maar weer zoals gewoonlijk. De temperatuur bij ons viel godzijdank mee, maar ook echt maar heel dicht bij zee, een paar kilometer landinwaarts is het verschrikkelijk heet. En vallen er slachtoffers. De feestweek in Flintstonecity is begonnen dus ook hier natuurlijk stieren die het moeten bekopen om afgeslacht te worden. Dat hoort natuurlijk bij een feest in neanderthal! Tot mijn grote verbazing ontdekte ik op de reclameborden dat een Duits hotel Aldiana uit la Línea Alcaidesa dit ook nog eens ondersteunt!!! Ze moeten de ogen uit hun kop schamen! De week zit er weer op. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5d7126c3ed

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Rustig doorgaan

Rustig aan door gaan is het momenteel. We zitten zonder Pablo nu al dagen dus veel heen en weer rijden naar de externe dierenarts. Tijdrovend en veel te duur natuurlijk, maar wat moeten we. Er waren twee adopties en er kwamen er ook weer twee binnen dat is voor de balance 😆. De Fiat is nu zo goed als klaar. Helemaal gereviseerd voor de volgende jaren. Hij ging zonder problemen door de apk. De temperatuur is momenteel op weg naar record hoogte. We houden de boel nat. Op naar de vrijdag 😊 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId85ddfcc8f7

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Puppenvlucht vandaag

De puppenvlucht vandaag, verzorgd door Ana en Lidia. Ik moest nog even bijkomen 😊 . Ze hebben het geflikt de twee meiden. 4 pups veilig naar Amsterdam. Ook nog een adoptie in Flintstonecity. Claudia helemaal vol met poep. Ze komt elke dinsdag met haar vriendin helpen. Onze nieuwe paspoorthoezen. Op naar de woensdag dan ga ik langzaam weer aan de slag. Vandaag heb ik alleen gezeten haha. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7842a77b44

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een rare dag

Een rare dag, we hadden al drie zieken en ook ik zelf ging onderuit. Mijn aangeboren hartafwijking speelde mij weer eens parte. Er moest wat mee geholpen worden in het Flintstonecity hospitaal. Ik moet zeggen dat het personeel top is. Ook hun hebben hetzelfde probleem als wij. De corrupte regering die alleen aan zich zelf denkt. Ze zitten in een gammel ziekenhuis, maar werken goed! Met de riemen die ze hebben. Enfin ik ben weer thuis en moet nog een paar keer terug. Een raar begin van de week met vier zieken. Onder leiding van Ana heeft de kleine ploeg de klus geklaard. Op naar morgen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId009b103f0c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Aankomst in Germany

Na de mega uittocht gaat alles gewoon weer door. Vandaag zat ik in de schoonmaakploeg. Zaterdag zijn wat vaste mensen vrij. Er werden weer twee honden binnengebracht maar er werden er ook twee geadopteerd. Het was best druk, twee Spaanse jongetjes kwamen voer brengen dat is altijd leuk, want zo moet men zijn kinderen opvoeden dan komt het goed. Tot slot nog wat foto's van de aankomst in Germany. Altijd leuk om te zien natuurlijk. De zaterdag zit er ook weer op. Morgen de loods op orde brengen, want deze afgelopen week bijna geen tijd gehad. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda46dd7ea95

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

070717 de uittocht zit erop

De uittocht zit erop 45 honden naar Germany plus vijf poezen en een konijn 🐰met de bus  en 16 honden naar Nederland in vier vluchten vanaf Malaga. Vandaag werd het een soort marathon van uiteindelijk 21 uur aan een stuk. Het geeft ons weer wat lucht. Dit weekend beginnen de vakanties en het zullen nog drukkere tijden worden ben ik bang. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda090854b3e

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Uittocht is begonnen

De uittocht is begonnen, vier vluchten naar Nederland met 16 honden totaal en de bus naar Germany morgen met 45. Dat geeft ons hopelijk wat lucht, want de zomer moet nog beginnen. Op de baan is het een puinhoop en in Malaga airport loopt het bij het inchecken, scannen van de boxen en de duane kantje boord. Vandaag zaten de boxen er nog net vijf minuten voor vertrek van het vliegtuig in. We duimen dat het morgen goed gaat, want vrijdag is het nog drukker op de weg. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId0f6be01a6d

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Veel honden in twee dagen binnen

De maandag en dinsdag verliepen desastreus, nadat er zondag 7 pups waren gedumpt, kwamen er maandag nog een aantal volwassenen binnen. En dinsdag weer een doos met zes en een paar uur later nog een moeder met maar liefst 10 pups. Het is niet anders in flintstonecity, het zijn voor 75% achterlijken die hier wonen helaas. De zomer is nog maar net begonnen. We maken ons op voor de slijtageslag, want dat zal het ongetwijfeld worden. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5dd44626f1

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Doos met pups voor de poort

Het was weer zo laat, weekend of niet! voor ons is er nooit weekend 7x24 uur dierenleed in Flintstonecity, de beerput van zuid Europa. Een doos met pups voor de poort gezet. Gelukkig hadden we twee moederhonden met melk in het asiel. Maar de arme moeder die haar pups zoekt. Het zijn prehistorische achtergebleven schepsels hier. Laat de moeder bij ons steriliseren en je bent veilig. We zijn al vier jaar intensief bezig met de campagne. Er vlogen er gelukkig met Ann Catrine mee naar Frankfurt en er was ook nog een goede adoptie in Flintstonecity dus ook nog wat goeds. Op naar de nieuwe week. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5af686c78f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Moederhond met 3 pups van de weg gehaald

Filmpje van moederhond met haar drie pups die van de weg zijn gehaald. De vakanties zegt men, maar het is bij ons het hele jaar vakanti tijd geloof ik. Hilly en Natascha zijn aangekomen en zijn gelijk aan de slag gegaan. Anca uit Germany was er ook om de mega uittocht van 65 honden in juli te coördineren. En in de avond werd er nog een eend in een draadkooi over de poort gezet. En dan is de vrijdag ook weer om 😊 . Een fijn weekend allemaal 😊 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd7c4fea376

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Honden uit een grot gered

Zes honden uit een grot gered! Behoorlijk uitgedroogd en erg hongerig. De vier pups zijn er slecht aan toe en zijn in het hospitaal ingekwartierd. Er wonen hier gewoon te veel prehistorische idioten op een hoop. Ze zijn echt nog 2000 jaar voor Christus hier. Ook al hebben ze een plasma televisie en een smartphone het blijven het holbewoners! Er werden ook nog drie honden uit de slobbenwijk gehaald. Ook de vrachtwagen was er weer en nog een paar uur politiebureau voor aangiftes,  dus al met al een gezellige dag weer. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9b96f2b919

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Bosbranden rukken op

Veel stroomkabels vervangen en delen die op een kritiek punt zitten in stalen pijp gelegd. De bosbranden rukken op en Algeciras was behoorlijk aan de beurt al. Het filmpje is van vanavond, iemand heeft zijn kippenhok in de ene container gedumpt en de haan met twee kippen in de bak die er naast stond. Er is niets wat niet kan in La Línea . U bent weer op de hoogte. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd43b5642e7

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

De eerste branden in zuid Spanje dit jaar

Reparaties en onderhoud, het houdt nooit op natuurlijk. Tussen de bedrijven door een adoptie, lieve Deense mensen en natuurlijk ook een dumper van een Engels echtpaar die emotieloos vertrokken. De hond weer de dupe! De wind is gelukkig 90 graden weggedraaid en komt niet meer uit de bergen maar schuin van de Atlantische oceaan vanuit de Tarifa richting dus dat scheelt al gauw ruim tien graden. Desondanks zijn de eerste branden een feit! Algeciras en Benahavis bij Marbella zijn aan de beurt. Wij houden ons hart vast en bidden voor zeewind. Met bergwind gaar het altijd mis. Op naar de woensdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd0f7088fd3

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Even regen, 10 minuten

Het regende heel even 10 minuutjes, een klein onweersbuitje. Daarna werd het heet met een enorme hoge luchtvochtigheid. Er is inmiddels ook zwaar bosbrand in zuid Spanje. Wij zijn er niet gerust op. Dit wordt een lange hete zware zomer ben ik bang. Er werd een hondje gebracht van 6 maanden. Verder bleef het rustig. Morgen weer maandag. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

5 honden binnengekomen vandaag

Weer twee stumpers gered door Maria onze Italiaanse vriendin die ze bij een geitenboer heeft weggehaald, want hij wilde ze dood slaan!!! Ik weet wie het is. Het is vlak achter onze loods. Ik ga hem een bezoekje brengen en zijn hoofd even wassen en watergolven 😆 . Er kwamen nog twee honden binnen, de eigenaar is opgeborgen denk ik. En een Deense Dog die afgedankt werd door een misselijke broodfokker. Het was weer een gezellige zaterdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5a9e0db21c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het wordt warmer

Het wordt warmer en de wind laat ons in de steek, maar we slaan ons er doorheen. Er werden helaas weer pups gedumpt en we dachten juist dat we het een beetje gehad hadden. De teef van deze mensen wordt geneutraliseerd! Morgen alweer zaterdag en een heftig programma denk ik. Want er is weer wat ellende wat er morgen binnen komt. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdb3b225b2e3

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Corazon is uit het ziekenhuis

Corazon is uit het ziekenhuis en het gaat boven verwachting 😊 . Vanmorgen eerst de vrachtwagen gelost. Iedereen weer super bedankt voor alle inspanningen! De temperatuur wordt elke dag iets meer en dat is dus mega zwaar werken! Het ziet er somber uit het weekend en volgende week. We zijn vooral bang voor het jaarlijkse euvel en dat is brand. Laten we hopen van niet. Op naar de vrijdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7760f877ec

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Hond gevonden die als trainingspartner voor vechthonden is gebruikt

Het was weer zo laat in La Línea, een hond gevonden die men tot drie keer toe gebruikt had als trainingspartner om vechthonden scherp te maken. Mensen die haar vonden wilden anoniem blijven wat begrijpelijk is, want dit is maffia. We hebben de hond kunnen redden en de pers ingeschakeld . Er moeten weer acties gevoerd worden. We zijn druk bezig. Ik hoop morgen meer te kunnen melden. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdf0a1d90f7d

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Stierenvechten moet stoppen

Op zaterdagavond sneuvelde er eindelijk weer eens een torero! Hevige discussies in Spanje!!!! Ik heb nog wat benzine in het vuur gegooid op sociale media! Het moet maar eens ten einde komen, vinden velen met mij! Dan stond er vanmorgen weer een half uitgedroogde poes in een doos bij de poort!! Zodat we niet denken dat het langzaam beter wordt. Vandaag kwamen er wat lieve Spaanse mensen een donatie brengen. En er vlogen drie Flintstonecity bewoners naar Amsterdam. U bent weer op de hoogte. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5f1628930b

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Twee vluchten vandaag

Twee vluchten vandaag met extra hindernissen 😊 . Lastig om door de controles te komen als je La Línea uit rijdt. En dan de chaos op Malaga airport, maar het is allemaal toch nog net goed gekomen. Leuk is anders. In het asiel kwamen we goed weg wat de hitte betreft gelukkig. Er kwamen 9 honden binnen dat weer wel. Waar komen ze vandaan? We gaan op naar de zondag 😊 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd75b38eced

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Terug aan het front

Terug aan het front letterlijk en figuurlijk 😊 . De helikopters en speciale eenheden rijden af en aan en het is echt een soort Columbia aan het worden. Wij proberen gewoon door te werken, alleen is het in en uit rijden en verplaatsen binnen Flintstonecity wat tijdrovend momenteel. Ik kwam een half uur te laat weg. Gelukkig had de Fiat net een grote beurt gehad 😆 . Lieve Nederlanders op bezoek met een donatie van 60€ en mensen uit Noorwegen die op vakantie waren en een kitten binnen brachten en 190€ doneerden! De avondvlucht was een puinhoop, maar dat zal in de loop van de maand juli alleen maar erger worden. Twee problemen, het uitrijden van La Línea ivm de drugscontrole en de chaos op het vliegveld. Ik ben altijd positief, maar dit zie ik somber in. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdbd3efe3baf

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het dagboek van maandag tot woensdag uit Nederland

Heel La Línea staat op zijn kop, er is een heuse oorlog gaande tussen de drugsmaffia en de speciale eenheden van de Guardia Civil. Het wordt steeds crimineler en steeds gewelddadiger. Het dumpen van honden gaat ook gewoon door helaas. En ik heb eindelijk een nieuw paspoort kunnen regelen en veel kilometers gemaakt om spulletjes te verzamelen voor de winkel. Morgen vliegen we weer naar Flintstonecity. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId19c06f6f3e

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het Animal in Need weekend in IJsselstein

Mooi weer en heel veel lieve mensen met hun trouwe lieve viervoeters. Het was zo mooi en super georganiseerd op een mooie lokatie. Er waren ijsjes voor de honden en natte doeken haha, want de Nederlanders vonden het warm ♨ . Er was aan alles gedacht. Een carpool service was er ook. Er werden veel lootjes gekocht, de standjes werden goed bezocht. Er werden veel spullen gedoneerd en er waren ook mensen die geld gaven voor puppenvoer 😍 . Ik ben nog aan het bijkomen. Ik wil iedereen bedanken voor alles 😍 . Namen noemen is natuurlijk niet te doen haha. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdeb85e6f5d2

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Verrassingsbezoek Peter

Vandaag vertrokken er weer 15 naar Duitsland die vorige week niet meer mee konden, omdat de bus vol was. Ze zijn morgen vroeg in zuid Duitsland en in de middag in midden en noord Duitsland. Vandaag de bus gehaald bij Joyce en Pastori die Lotte heet en Noa weer gezien 😊 . Daar in de buurt wat kringloopwinkels afgereden en Elise Campanarioooo verrast met een onverwacht bezoekje 😊 . Ze snapte er helemaal niets van dus het was lachen. Morgen nog wat winkels af om spulletjes te regelen voor onze winkel in Spanje. En dan zondag het event in IJsselstein. Ik hoop U te zien en allemaal een prettig weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIde6a9247775

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Box kwijt, stond nog in vliegtuig

Om vijf uur opgestaan, de honden geladen samen met Louis en Ana voor twee vluchten. De Amsterdam vlucht ging goed, maar de Rotterdam vlucht werd een drama! Vertraging en een ingehuurd vliegtuig waar je met je benen in je nek zit en dan tot overmaat van ramp een box kwijt op Rotterdam! Iedereen was al weg en ik begon langzaam te koken !!!! Madeleine vond een medewerker van vliegveld Rotterdam die bereid was het uit te zoeken. De box bleek nog in het vliegtuig te staan en dat stond al weer te draaien!!! Wie er verantwoordelijk is voor deze blunder dat zal mij een biet zijn, maar ik vind het schandalig om zo met dieren om te gaan!!!! Enfin het was weer eens door het oog van de naald! Wat een dagje weer zeg. We bereiden ons voor op de  Animal in Need dag aanstaande zondag in IJsselstein 😊 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdfb78cbbaac

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Adoptie in Flintstonecity

Boodschappen doen voor een dag of zes! Twee jonge meiden kwamen een pupje brengen, het zat in een vuilniszak en stond naast de container. Dan een adoptie in Flintstonecity dat komt gelukkig ook voor. Het echtpaar op de foto's had de hond van de autobaan gered en bij ons gebracht en omdat ze niet geclaimd werd hebben ze haar geadopteerd 😊 . Vanavond de kleine Fiat vol geladen met boxen voor de dubbele vlucht morgen naar Amsterdam en Rotterdam waar we zelf meevliegen. We komen voor het Animalinneed event zondag in IJsselstein. We hopen u ook te zien 😍 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId55a8a2839c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ana live op tv

Onze voorzitster van Prodean/Animalinneed Spanje live op tv! De andere kant van Ana, was nerveus maar geweldig gesproken en we hopen dat het vruchten afwerpt. Ze had nog veel meer willen vertellen natuurlijk maar dat is soms lastig 😊 . De presentatrice buigt altijd haha. Maar we zijn blij. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda0986168f0

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten

topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe veraParasolLogoHiRes 006

koeman