nldaendees
logo

Hier schrijft Peter over de dagelijkse gang van zaken in en rondom het asiel. Dankzij zijn inspanningen samen met de vrijwilligers in Spanje worden vele honden van de dood gered. Wat hij telkens weer meemaakt vertelt Peter in zijn eigen bewoordingen iedere dag weer in zijn dagboek. Soms leuke, maar ook wrede verhalen en ervaringen. Vechten voor de rechten van de dieren in dit deel van Spanje.

Peter2


 (Klik op de foto's om te vergroten)

Hond gevonden die als trainingspartner voor vechthonden is gebruikt

Het was weer zo laat in La Línea, een hond gevonden die men tot drie keer toe gebruikt had als trainingspartner om vechthonden scherp te maken. Mensen die haar vonden wilden anoniem blijven wat begrijpelijk is, want dit is maffia. We hebben de hond kunnen redden en de pers ingeschakeld . Er moeten weer acties gevoerd worden. We zijn druk bezig. Ik hoop morgen meer te kunnen melden. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdf0a1d90f7d

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Stierenvechten moet stoppen

Op zaterdagavond sneuvelde er eindelijk weer eens een torero! Hevige discussies in Spanje!!!! Ik heb nog wat benzine in het vuur gegooid op sociale media! Het moet maar eens ten einde komen, vinden velen met mij! Dan stond er vanmorgen weer een half uitgedroogde poes in een doos bij de poort!! Zodat we niet denken dat het langzaam beter wordt. Vandaag kwamen er wat lieve Spaanse mensen een donatie brengen. En er vlogen drie Flintstonecity bewoners naar Amsterdam. U bent weer op de hoogte. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5f1628930b

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Twee vluchten vandaag

Twee vluchten vandaag met extra hindernissen 😊 . Lastig om door de controles te komen als je La Línea uit rijdt. En dan de chaos op Malaga airport, maar het is allemaal toch nog net goed gekomen. Leuk is anders. In het asiel kwamen we goed weg wat de hitte betreft gelukkig. Er kwamen 9 honden binnen dat weer wel. Waar komen ze vandaan? We gaan op naar de zondag 😊 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd75b38eced

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Terug aan het front

Terug aan het front letterlijk en figuurlijk 😊 . De helikopters en speciale eenheden rijden af en aan en het is echt een soort Columbia aan het worden. Wij proberen gewoon door te werken, alleen is het in en uit rijden en verplaatsen binnen Flintstonecity wat tijdrovend momenteel. Ik kwam een half uur te laat weg. Gelukkig had de Fiat net een grote beurt gehad 😆 . Lieve Nederlanders op bezoek met een donatie van 60€ en mensen uit Noorwegen die op vakantie waren en een kitten binnen brachten en 190€ doneerden! De avondvlucht was een puinhoop, maar dat zal in de loop van de maand juli alleen maar erger worden. Twee problemen, het uitrijden van La Línea ivm de drugscontrole en de chaos op het vliegveld. Ik ben altijd positief, maar dit zie ik somber in. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdbd3efe3baf

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het dagboek van maandag tot woensdag uit Nederland

Heel La Línea staat op zijn kop, er is een heuse oorlog gaande tussen de drugsmaffia en de speciale eenheden van de Guardia Civil. Het wordt steeds crimineler en steeds gewelddadiger. Het dumpen van honden gaat ook gewoon door helaas. En ik heb eindelijk een nieuw paspoort kunnen regelen en veel kilometers gemaakt om spulletjes te verzamelen voor de winkel. Morgen vliegen we weer naar Flintstonecity. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId19c06f6f3e

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Het Animal in Need weekend in IJsselstein

Mooi weer en heel veel lieve mensen met hun trouwe lieve viervoeters. Het was zo mooi en super georganiseerd op een mooie lokatie. Er waren ijsjes voor de honden en natte doeken haha, want de Nederlanders vonden het warm ♨ . Er was aan alles gedacht. Een carpool service was er ook. Er werden veel lootjes gekocht, de standjes werden goed bezocht. Er werden veel spullen gedoneerd en er waren ook mensen die geld gaven voor puppenvoer 😍 . Ik ben nog aan het bijkomen. Ik wil iedereen bedanken voor alles 😍 . Namen noemen is natuurlijk niet te doen haha. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdeb85e6f5d2

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Verrassingsbezoek Peter

Vandaag vertrokken er weer 15 naar Duitsland die vorige week niet meer mee konden, omdat de bus vol was. Ze zijn morgen vroeg in zuid Duitsland en in de middag in midden en noord Duitsland. Vandaag de bus gehaald bij Joyce en Pastori die Lotte heet en Noa weer gezien 😊 . Daar in de buurt wat kringloopwinkels afgereden en Elise Campanarioooo verrast met een onverwacht bezoekje 😊 . Ze snapte er helemaal niets van dus het was lachen. Morgen nog wat winkels af om spulletjes te regelen voor onze winkel in Spanje. En dan zondag het event in IJsselstein. Ik hoop U te zien en allemaal een prettig weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIde6a9247775

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Box kwijt, stond nog in vliegtuig

Om vijf uur opgestaan, de honden geladen samen met Louis en Ana voor twee vluchten. De Amsterdam vlucht ging goed, maar de Rotterdam vlucht werd een drama! Vertraging en een ingehuurd vliegtuig waar je met je benen in je nek zit en dan tot overmaat van ramp een box kwijt op Rotterdam! Iedereen was al weg en ik begon langzaam te koken !!!! Madeleine vond een medewerker van vliegveld Rotterdam die bereid was het uit te zoeken. De box bleek nog in het vliegtuig te staan en dat stond al weer te draaien!!! Wie er verantwoordelijk is voor deze blunder dat zal mij een biet zijn, maar ik vind het schandalig om zo met dieren om te gaan!!!! Enfin het was weer eens door het oog van de naald! Wat een dagje weer zeg. We bereiden ons voor op de  Animal in Need dag aanstaande zondag in IJsselstein 😊 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdfb78cbbaac

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Adoptie in Flintstonecity

Boodschappen doen voor een dag of zes! Twee jonge meiden kwamen een pupje brengen, het zat in een vuilniszak en stond naast de container. Dan een adoptie in Flintstonecity dat komt gelukkig ook voor. Het echtpaar op de foto's had de hond van de autobaan gered en bij ons gebracht en omdat ze niet geclaimd werd hebben ze haar geadopteerd 😊 . Vanavond de kleine Fiat vol geladen met boxen voor de dubbele vlucht morgen naar Amsterdam en Rotterdam waar we zelf meevliegen. We komen voor het Animalinneed event zondag in IJsselstein. We hopen u ook te zien 😍 . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId55a8a2839c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ana live op tv

Onze voorzitster van Prodean/Animalinneed Spanje live op tv! De andere kant van Ana, was nerveus maar geweldig gesproken en we hopen dat het vruchten afwerpt. Ze had nog veel meer willen vertellen natuurlijk maar dat is soms lastig 😊 . De presentatrice buigt altijd haha. Maar we zijn blij. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIda0986168f0

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zeven lieverds veilig in Nederland

Twee keer heen en weer naar Malaga. Zeven lieverds veilig in Nederland. De oude weg zit verstopt en de tolweg kost de hele zomer klauwen met geld. Op de ringwegen waar alles samen komt Estepona, Marbella of Mijas gebeuren ongelukken bij de vleet. Veel verschillende nationaliteiten met huurauto's onderweg en dan nog de flintstonecity automobilisten uit Spanje en dan gaat het mis. Dus de baan een ramp en het vliegveld nog veel erger. 10 uur onderweg geweest. Om 5 uur vertrokken vanmorgen en om 23.00 thuis. Dat is dus geen doen en het seizoen moet nog beginnen. Enfin dat was ons Pinksterweekend weer. Morgen het asiel bevoorraden met voer, chloor, vuilniszakken medicijnen etc etc, want donderdag vliegen we naar Holland. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId8310d80225

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pinksterweekend

De zaterdagvlucht was met de hakken over de sloot. Malaga airport is op zaterdag en zondag niet meer te doen. Het ging maar net goed. Er vlogen vijf geluksvogels. Vandaag zondag hadden we een operatie Patty Coat, 18 Turco Spaanse Waterhonden in nood. De man die het goed bedoelt, is alles boven het hoofd gegroeid een verzamelaar die de realiteit kwijt is. U weet wat ik bedoel. We moeten er nog een keer naar toe, want we konden niet alles in een keer meenemen. Morgen gaan we weer vliegen. Er vertrekken er 4 in de ochtend en 3 in de avond, dus twee keer Malaga morgen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdd35b7df6b9

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Vandaag vertrokken er 33 naar Germany

De dag dat er 33 vertrokken naar Germany en Noa werd geadopteerd in Spanje. Onze Mastin Diana de pleegmoeder vertrok ook. Ze zijn op dit moment voorbij Lyon en de reis verloopt goed. In Flintstonecity kwam er maar een nieuwe bij. Er was wat gezeur met zigeuners, maar dat loste zich zelf op 😊 . Ik wens u een fijne Pinkster. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId8b0de63491

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Hectische week

Het gaat een hectische week worden met van alles wat. Gelukkig ook vertrekkende honden, maar voornamelijk met weer dumpingen en zware dierenmishandeling op alle fronten, zoals paarden, ezels, poezen en honden. De ellende is dat de aangiftes en papierwinkels zoveel tijd roven die er eigenlijk niet is. We draaien mega lange dagen en komen geen steek verder. Maar goed er zullen wel weer rustigere komen hoop ik. De foto's van lief en  leed. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId18048f2a14

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Prachtige donatie van Harrie Mateussen Cup

Het weekend zit er ook weer op, een mooie actie met de foto waar Mark Elbers de check toont van de Harrie Mateussen Cup 1545€ voor Animal in Need 😍 . Het dumpen ging gewoon door ook in het weekend natuurlijk. De foto's van de drie nieuwe kostgangers 😊 . .Verder was er niet veel raars aan de hand, behalve dat ik ruzie krijg met een Franse ignorant waarvan we een half jaar geleden drie honden binnen pakten zonder chip in een erbarmelijke toestand. Hij wil ineens zijn honden terug (Franse humor denk), een zit er al in Duitsland en de andere twee staan op de vertreklijst om een goed leven te hebben, in plaats van uitgehongerd langs het strand te lopen! Ik had nog geen aangifte gedaan, maar dat gaat nu wel gebeuren. Hij heeft de juiste man uitgedaagd!!! Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId1ec5a87674

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Duitse ploeg vliegt terug

Eerste foto: Boodschappen doen bij de Mercadona 😊 . Daarna een hap dierenleed van de bovenste plank. De Cocker was zo erg dat we hem hebben verlost, 16 jaar oud en in een erbarmelijke toestand. Hoe kunnen mensen toch zolang wachten. De vierde foto: Een Engelse dame die voer kwam brengen. Dan weer verwaarloosde dieren, allemaal Spaanse baasjes die hun dieren in werkelijk zware staat kwamen dumpen!!! Het is een vreselijk volk in La Línea. De laatste foto's: De Duitse ploeg die na een week Flintstonecity weer terug vloog. Morgen een zwaar dagje schat ik. Ik wens u een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7ce23c7f7c

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

12 honden naar de veiligheid

In twee dagen waren er drie vluchten dus veel kilometers en organisatie, want Malaga airport is van af nu een chaos en een soort van met de hakken over de sloot race aan het worden ! We kwamen er nog goed vanaf, want heel veel mensen missen hun vliegtuig, omdat de afwikkelingen veel te lang duren. Enfin er vlogen 12 honden naar de veiligheid. Morgen nog twee en dan zit er weer een week op. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId301250a4df

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Post uit Germany

Er kwamen wat spullen per post uit Germany 😊 . Dankeschön liebe Leute für ihre unterstützung.  Verder kwam er een hondje binnen, maar het baasje meldde zich al gauw en het zat allemaal goed. Verder kwamen we goed weg vandaag. Morgen gaan er weer 4 vliegen. En dan is het alweer woensdag. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId915a5cf688

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

8 geluksvogels naar Amsterdam en Rotterdam

Daar ging Emma met haar vriendin, respectievelijk naar Amsterdam en Rotterdam. Bedankt meiden voor deze logistieke actie. Er vertrokken 8 geluksvogels uit flintstonecity. Het was rennen op het vliegveld ivm de drukte. We waren ruim op tijd aanwezig, maar het liep voor geen meter. De ene vlucht had wat vertraging, maar moest toch eerst door de douane en dat duurde 40 minuten waardoor we te laat kwamen om boven Rotterdam in te checken. Deze zomer wordt een ramp, maar dat had ik al eerder gemeld. We kregen alles op het randje nog aan boord, maar het scheelde tien minuten. In het asiel bleef het eindelijk een keer een dag zonder ellende. Hoe is het mogelijk 😊  . De kop van de week is er af. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId7c384453cc

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Lieve Spaanse mensen kwamen puppenvoer brengen

De zondag zit er op weer op. Spaanse mensen kwamen puppenvoer brengen. Er zijn gelukkig ook hier nog wat normale mensen 😊 . Paco en zijn zus visten twee Ratoneros bij de benzinepomp op die daar met schurft gedumpt waren. Dus ook dat gaat gewoon door op zondag. Verder bleef het rustig gelukkig, want we hadden genoeg voor onze kiezen gehad deze week. Morgen twee vluchten naar Holland. Er vertrekken weer acht Flintstonecity bewoners. Een nieuwe week, nieuwe kansen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId5ee6204d68

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Vijf paarden van Horse in Need naar nieuw thuis

Inmiddels hebben we drie zusjes die er uit zien als een holocaust. Hoe het precies zit weten we niet. Eerst werden er twee eergisternacht gedumpt en ik denk nog een gisternacht, maar die vonden we pas rond de middag. Er zijn geen woorden meer voor en schelden en tieren helpt ook niet. Het is La Línea de beerput van Spanje. Het hele land is een aanfluiting, maar La Línea spant de kroon 👑 . Er vertrokken vijf paarden van Horse in Need naar hun nieuwe thuis 😍 . Het verladen liep soepel zoals altijd. Toen ik in het asiel kwam, waren er al vijf honden gedumpt! Er kwamen er nog twee bij. Wat zal de zondag brengen? Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdfaf54c3f42

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Wat een narigheid vandaag

Alweer zo een dag om gauw te vergeten!!!! Een hap ellende van heb ik jou daar. Het rotte is dat Flintstonecity wat mentaliteit betreft gewoon helemaal wegzakt in een beerput van verderf. Ze gaan met rasse schreden achteruit! Er is geen oplossing voor deze barbaren, het worden er steeds meer en ze worden steeds rotter. De burgemeester, de politie en de regering doen er helemaal niks aan. Heel zuid Spanje of eigenlijk heel Spanje is niet jofel. Maar La Línea spant de kroon!!!! De foto's spreken voor zich. Ondanks alles toch allemaal een fijn weekend. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIdfc18c70eb4

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Kettinghond Loebas komt helemaal los

Vandaag een filmpje van Loebas, zo hebben de meiden hem genoemd 😍 . De kettinghond komt helemaal los, zo mooi om te zien. Morgen is de week al weer om. Volgende week vier vluchten en de Duitsers op visite voor de volgende trip. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Omslachtige vlucht van Paco met Knut en Bell

De wat omslachtige vlucht van Paco met Iberia via Madrid naar Amsterdam en daarna door naar Duitsland. Omdat we netjes via de regels werken. Bepaalde rassen kunnen alleen nog op deze manier. Dat het voormalige Oostblok met hun puppenhandel illegaal door heel Europa crossen met honderdduizenden puppen, daar kraait geen haan naar! Ook de Nederlandse regering, de Dierenbescherming en de Partij voor Dieren hoor ik daar niet over en ook nul actie!!!!! Om vier uur waren we klaar in Flintstonecity, daarna ben ik een huis leeg gaan halen spullen voor onze winkel en het laatste klusje om 21.00 uur de paarden. Het was vanaf 5 uur weer een lang dagje. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId019c0a4b4f

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Yorkshire dametje heeft nare breuk

Het Yorkshire dametje heeft inderdaad een nare breuk en wordt morgen of overmorgen geopereerd als de zwelling voldoende is afgenomen. Het blijven barbaren in dit gat wat door de Spanjaarden zelf wordt omschreven als de beerput van Spanje! Het was een rommelige lange dag vandaag met veel gezemel, maar dat is niet echt bijzonder 😆 . Remi heeft alle tuintjes weer op orde en het wordt warmer en warmer. Morgen een kromme vlucht ✈ haha. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId668f8cbeae

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een te drukke maandag

De foto's van een te drukke maandag. De kettinghonden, een Yorkshire over een muur heen gegooid die nu bij ons zit met een gebroken pootje. De vlucht van Mirjam en Rob met vijf flintstonecitybewoners die naar Amsterdam vlogen. De lieve mensen van het winkeltje Weltevree zaten op dezelfde vlucht. En tussendoor kreeg ik via de app de foto's van het kampioensfeest in Rotterdam. Morgen hopelijk iets rustiger 😊 . De kop van de week is er weer af. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId77831b7aba

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Feyenoord kampioen

De vlucht van Abby en Hero verliep goed. Eerste en tweede foto: De vluchtbegleiding. Het was mega druk op Malaga. Er kwamen weer wat Galgos binnen één daarvan was wel weer heel erg, een typisch slachtoffer van een jager. De grootste misbaksels die er bestaan. Ze maakt het goed en gaat het redden! Dan de foto van Rob en Mirjam die weer op bezoek in flintstonecity zijn. Lidia heeft hun geholpen met de opdrachten. Dan ook nog foto's van donaties natuurlijk. En veel foto's van mijn cluppie die eindelijk weer eens kampioen werd! Emotioneel dagje, want ik zat continu met mijn gedachten bij mijn vader die er al negen jaar niet meer is en het Feyenoord er bij mij met de paplepel had ingegoten 😊 . De foto van Dirk Kuyt en mijn vader. Ik hoop dat hij van boven heeft meegekeken en genoten heeft. Morgen weer een nieuwe week. Het leven gaat door . . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId020ee02bd8

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Op Malaga verliep avondvlucht vlekkeloos

Eerste foto: Een Chihuahua gevonden, hoe en wat geen idee ik was al onderweg naar Malaga voor de avondvlucht . Wat oponthoud onderweg. Een drugscontrole bij de uitgang van flintstonecity waar iets niet helemaal goed was gegaan. Er was geschoten en het verkeer stond vast. We kwamen met de rappe Ducato toch nog op tijd en op Malaga verliep alles vlekkeloos gelukkig. Morgen twee keer naar Malaga. Eerst  's morgens vroeg om Madeleine weg te brengen. Zij vliegt naar Zwitserland om haar beste vriendin te begraven die plotseling is overleden. En in de avond vliegen er twee grote Flintstonecity lieverds. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId04ae264116

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Remi beloont het vaste ploegje

Weer drie pups uit het rivierbed achter de loods. Een van hen was er slecht aan toe en moest gelijk aan het infuus maar het was al te laat. De andere twee zijn ook niet fris, want er zaten drie miljoen teken op. De eerste drie foto's. Verder was het rustig in Flintstonecity. Remi was aan het tuinieren en had het idee om het vaste ploegje een extraatje te geven van 50€. Remi steunt het asiel al een aantal jaren en heeft ons al vaak van de ondergang gered. Ana ging van haar fooitje gelijk puppenvoer halen 😍 . Er was een storing op de website, maar het is weer opgelost heb ik begrepen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId0fa71480f5

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zwaar verwaarloosd katertje

Er kwamen drie honden binnen, De eerste wordt morgen opgehaald. De tweede is er in Santa Margarita uit gegooid, dat hadden diverse mensen gezien. De derde is een inbeslagname deze hond werd mishandeld door een alcoholist. Dan vier foto's van het zwaar verwaarloosde katertje die vandaag ontslagen werd uit het ziekenhuis en nu in het asiel is. Het weer slaat om we krijgen drie dagen regen. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId2bf28f20f8

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Nederlandse dames aan het poepscheppen

Zondag kwam er een hond aanwandelen bij de loods. Madeleine pakte haar op en gelukkig was ze gechipt en was het een goede Spanjaard. We hebben de hele zondag in de loods gewerkt en in het asiel verliep alles rustig. Er waren Nederlandse dames aan het poepscheppen ? . De maandag was voor mij een apk en garage dag de VW is na een jaar weer terug in gebruik. Het conflict tussen VW Zwitserland en Spanje is onoplosbaar. Niemand wil de onder garantie vervangen katalysator die al weer veel te snel kapot was 4500€ vergoeden. Ik heb een beun de haas die gespecialiseerd is in manipuleren van onnodige techniek zich uit laten leven en nu is mijn auto zonder katalysator en zonder censoren en zonder board computer weer een ouderwetse bus die gewoon rijdt!!!! Ik kom natuurlijk niet meer door de keuring maar de maat was vol. Hij is afgekeurd op uitlaatgassen ? maar de rest was ok ? . Ze zoeken het maar uit met hun emissieregels. De stadsbus van La Línea blaast 200 keer meer co2 de lucht in dan ik. Maar die heeft wel een apk sticker. Nou ik hoef geen stickers meer. Alle lampjes zijn uit haha het leek meer op een flipperkast dan een normaal dashboard. De Fiat Ducato moest voor groot onderhoud en had zoals altijd geen problemen, maar daar zit ook geen moderne rommel in! We gebruiken hem nog een jaartje de VW als reserve en dan naar Afrika ?  . Er kwam ook nog een mooie pup binnen helaas zonder staart die hadden de neanderthalers er weer eens afgeknipt. De kop van de week is er af. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeIddbb66c77be

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Hilly heeft de Galgo's geüpdatet

Gisteren vertrokken er drie met Hilly naar Amsterdam ? . Hilly heeft de Galgo's geüpdatet. Ze had een mooie kaart bij haar voor ons met een donatie van 200€. Zie derde foto; De kaart van Ineke en Sil van Roon. Dank u wel ? . Er vertrokken tegelijkertijd 35 honden richting Duitsland over de weg. Die zijn onderweg gestrand met een opgeblazen motor. Dus moesten de honden overnachten in een pension. Inmiddels zijn ze weer onderweg. In het asiel vandaag was het heel druk, er kwamen veel mensen voer en spullen doneren. Ik wens u een fijne zondag allemaal. Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId32339fdfda

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Prachtig filmpje van Max

Vandaag een filmpje van Max. Ik ben wat intensief bezig geweest met hem, omdat hij niet plaste, poepte en ook niet wilde eten uit louter liefdesverdriet. Dus gewandeld etc etc tot het ijs gebroken was. En inmiddels op de derde dag begon hij weer te eten. Door de filmpjes op facebook kwamen er al gauw veel aanvragen binnen en een daarvan is het geworden, dus max heeft mazzel  . Morgen gaan we weer vliegen naar Nederland met drie en komt de bus om 35 honden voor Duitsland te halen heart_eyes. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Weer een pup gedumpt

Weer een pup gedumpt, maar ach een meer of minder wat maakt het nog uit blush . Foto's drie en vier: Max die nog liefdesverdriet heeft, maar het komt goed ook met deze pechvogel. Dan wat foto's van Hans Droog die morgen met Manolo de Mastin weer richting Holland gaat. Hij heeft drie weken mee gelopen in het Flintstonecity team en weet nu hoe het hier draait blush . Mvg. Peter.

View the embedded image gallery online at:
https://www.animalinneed.com/dagboek#sigFreeId9fc5e3d0b0

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Verwaarloosde Herder mix gered

Deze hond hebben we vandaag opgehaald. Ook weer een zwaar verhaal. Men had haar als pup onder een aanhanger van een landbouwwerktuig gezet aan een ketting. Vervolgens heeft ze daar twee jaar gezeten zonder enting of microchip nooit iets gehad tegen de parasieten inwendig of uitwendig, dus na zo'n tijd vallen de gaten er in. Toen dit prehistorische gedrogt zag dat de hond ziek was, heeft hij haar los gelaten maar het dier wist niet beter en bleef daar. Hij probeerde haar weg te jagen en verplaatste het voertuig, maar ze bleef er in de buurt. Een getuige seinde ons in. De neanderthaler beweerde natuurlijk dat het niet zijn hond was. Pffffffffffffft ze is nu veilig bij ons en krijgt haar medicatie. We krijgen haar er weer bovenop. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten

topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe veraParasolLogoHiRes 006

koeman