nldaendees
logo

24-uurs actie

Twee dagboeken waren er mis gegaan, dus nu drie tegelijk. De vlucht op 6 april liep in de soep door een hondje wat in de stress raakte, dus de volgende morgen in de herkansing. Er vertrok ook nog een bus naar Duitsland. Ook daar hadden we een probleem, want een injector werkte niet goed en dus eerst naar de garage. Ze vertrokken uiteindelijk vier uur later, maar inmiddels is alles op zijn plekje gelukkig. Behalve flaco die vliegt dinsdag nog naar Nederland. De dames zijn er voor een 24-uurs actie Klasina, Ilse, Karen en Diana gaan er voor en zijn vandaag om 14.00 uur van start gegaan. Ze posten elk uur een filmpje over wat ze aan het doen zijn. U krijgt veel beelden uit flintstonecity. Ik wens u een fijne zondag. Mvg. Peter.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

Elizabeth
#1 Elizabeth 09-04-2017 17:22
Veel geluk voor de doggies in Duitsland! En super actie van de drie dames! Ook een mooie en leuke promotie van het asiel en de honden. Petje af!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman