Bambi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0132
10-0132
Overige
Ja

Bambi, een sprookjesachtige naam voor een sprookjesachtige lieverd! Bambi is een prachtige knul afkomstig uit Portugal en geboren op 01-12-2020. Hij wordt ca 55 cm hoog.
Bambi is zoals je zegt, een echte knuffelkont. Hij vind het heerlijk om tegen je aan te kruipen of om met zijn geweldige nog wat slungelige lijf bovenop schoot te komen liggen. Naar vreemde kan Bambi soms nog ietwat afwachtend maar als je hem even rustig de tijd geeft dan zoekt hij je vanzelf op. Spelen en heerlijk rennen in de tuin vind Bambi een feestje. Daar een andere hond bij hebben vind hij helemaal geweldig. Bambi is sociaal naar andere honden, hij begroet ze allemaal even vriendelijk.
Bambi is ook een slimme knul want het lopen aan de riem gaat al heel goed!
Voor Bambi zoeken we een geweldig plekje waar hij verder kan ontwikkelen. Bambi moet uiteraard als pup nog een hoop leren en we vermoeden dat hij een grote hond word. We plaatsen Bambi niet bij kinderen onder de 10 jr. Dit uit voorzorg omdat hij jong, lomp en heerlijk onbenullig is.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Bambi

Bambi

aHay-qOzM6M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu