Balto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
nathalie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 0032
Landcode: 10-
0032
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Balto is een vriendelijke mix reu, geboren rond 5 mei 2017 en is ca 60 cm hoog. Balto kwam 2 jaar geleden met vele botbreuken in het asiel en was eerder dood dan levend. Inmiddels is hij goed hersteld en is hij klaar om geadopteerd te worden. Met andere honden (zowel reuen als teven) kan Balto het goed vinden.

Eindhoogte 60 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Urgent
Geboorte 5 mei 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Deze honden vinden het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij deze honden bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Nummering: 10-
0032
Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
Ziektes
Bij deze hond Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk adoptie/medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nathalie Wulf
E-mail: nathalie@animalinneed.com

Balto

Balto

4ryBmPmfwwY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu