Gereserveerd

Ben

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 0072
Landcode: 10-
0072
Overige
Ja

Ben is een Labrador mix reu. Hij is geboren rond 1 februari 2018 en is ca. 55 cm hoog. (01/21)

Ben is een lieve en rustige gecastreerde reu van ongeveer 55 cm en geboren rond 1 februari 2018. Ben is sinds kort in het opvanggezin. Hij is keurig zindelijk en weet ook al dat de bank het beste plekje is, maar verder lijkt hem het huis leven nog een beetje vreemd. Hij slaapt ‘nachts vrij in de woonkamer en overdag kan hij al prima even alleen zijn, hij is dan wel met andere honden. Hij begroet je vriendelijk zodra je thuis komt.

Bij het opvanggezin woont hij in een appartement, maar we denken dat hij veel beter tot zijn recht komt in een huis met een tuin. Hij woont momenteel samen met twee reutjes maar hoeft niet persé met een andere hond geplaatst te worden.

Ben is op zichzelf, vraagt niet om aandacht en bedelt ook niet. Af en toe komt hij even kijken en hij vindt het echt heerlijk om even geaaid te worden. Hij is gebaat bij rust om deze reden plaatsen we Ben liever niet bij kleine kinderen.

Drukke situaties vindt Ben nog spannend en hij weet dan niet zo goed hoe hij moet reageren. Buiten leeft hij echt op, wandelen is wat hij het liefste doet. Hij loopt netjes mee en trekt niet. (01/21)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Nummering: 10-
0072
Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Ben

Ben

F_hNOHVZJNI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu