Brandy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0154
40-0154
Overige
Ja

Dit is Brandy, een vrolijke kwispelkont die houdt van gezelligheid. Hij is een mix reu van rond de 55 cm hoog en zijn geschatte geboortedatum is 12 februari 2018

Brandy kwam in een eenvoudig shelter op Lesbos terecht, nadat hij door vrijwilligers op het eiland in veiligheid werd gebracht. Hij liep namelijk al een tijd maar wat rond te zwerven langs een erg gevaarlijke weg. Gedumpt waarschijnlijk, wie zal het zeggen. Wij snappen dan alleen werkelijk niet waarom, want Brandy is gewoon alleen maar lief en nog eens lief. Hij houdt enorm van mensen, komt lekker naar ons toe om eens uitgebreid geknuffeld te worden met zijn echte knuffelvacht en dito lijf, terwijl we volkomen vreemd zijn voor hem. Hij doet dat met ontspanning, zonder zich teveel op te dringen, geeft andere honden ook sociaal weer de ruimte als het hun beurt is. Wat een heerlijke sociale gozer is Brandy, een regelrechte aanwinst voor wie van een gezellige hond houdt!

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 februari 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Brandy

Brandy

JGTcDvSoiQs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu