Bro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Curacao
wilma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0186
30-0186
Overige
Ja

Bro is een zelfverzekerde mix reu met een vermoedelijke eindhoogte van ca 50 cm. Zijn geschatte geboortedatum is 30 maart 2021. Bro werd samen met zijn nestgenootjes moederloos aangetroffen op straat. Gelukkig was er in de opvang een moederhond die zich liefdevol over deze pups heeft ontfermd. Bro is wat minder mensgericht dan zijn zusjes en maakt soms ruzie met zijn broertje. De zogeheten plaatsbepaling wat hoort bij het leerproces van opgroeiende pups. Wat dat betreft spreekt hij de ‘hondentaal’ heel goed. Hij pikt nu snel van zijn liefdevolle foster Jamie op dat mensen ook leuk zijn. Uiteraard zal Bro, zoals elke pup, alles nog moeten leren.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Curacao
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Bro

Bro

6p11DwdhQ6Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu