Gereserveerd

Champ

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0101
40-0101
Overige
Nee

Waarschijnlijk kreeg Champ zijn naam niet voor niets op Lesbos, want wat een kampioenskarakter (en -uiterlijk!) heeft deze jonge knul van nog maar 6 maanden oud (geschatte geboortedatum 18 december 2020)! Volgens het gastgezin waar hij nu verblijft is hij ten eerste kampioen in lief zijn. Champ is lief naar werkelijk alles en iedereen: mensen (ook kinderen), honden, katten. Champ is uiterst sociaal, open, speels en niet dominant. Zo eentje “die je er goed bij kan hebben”, zeg maar. Ook zijn postuur werkt daar goed in mee. Champ is nu namelijk 45 cm hoog, groeit nog wel iets uit en hij is niet te fors gebouwd.
Het gastgezin vindt Champ verder ook kampioen in dingen leren. Deze knul doet het graag goed voor je, snapt snel wat de bedoeling is. Zo loopt hij al keurig aan de lijn en is hij zo goed als zindelijk (ook al buiten de tuin). Waar het gastgezin ook erg enthousiast over is, is dat Champ zijn nachtrust lief is. Hij is volkomen stil tijdens de nacht en slaapt graag uit. Hij vindt overdag trouwens ook goed zijn ontspanning en rust.

Eén ding zit echter tegen bij Champ en dat is zijn rechtervoorpoot. Zijn polsgewricht is geluxeerd (uit de kom) en zal operatief moeten worden teruggeplaatst. Na de operatie zal zijn poot zo’n vier tot 6 weken ( is de verwachting ) weken gespalkt moeten blijven. Het goede nieuws hierbij is, is dat de (Nederlandse) dierenarts verwacht dat Champ’s pols dan weer volledig hersteld is en hij weer normaal kan lopen.

Wij zijn op zoek naar een baasje die dit traject met hem wil doorlopen (op kosten van de stichting ). De operatie zal in Oldenzaal plaatsvinden en hij zal daar ook iedere week op controle moeten komen.

Wij gaan daar voor, Champ. En jij met jouw kampioenskarakter ook, daar zijn we van overtuigd! Nu nog die lieve baas die het ook helemaal ziet zitten met jou en die zijn thuis wilt verrijken met jouw geweldige aanwezigheid.

 

 

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Champ

Champ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu