Tsiko

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0087
40-0087
Overige
Ja

Deze vriendelijke knul heet Tsiko. Hij is gecastreerd, 5 jaar oud (geschatte geboortedatum 25 mei 2015), heeft een schofthoogte van 52 cm en weegt 18 kg.

Tsiko is een heel vriendelijk, slim en sociaal mannetje. Waar hij werd aangetroffen, had hij het erg naar zijn zin met de andere honden. Hij was daar echter wel vergiftigd en ook nog eens aangereden door een motor. In de opvang waar hij toen terecht kwam, herstelde hij goed. De oudere, hoger in hiërarchie geplaatste reuen, roken zijn toenmalige zwakte en stelden zich dominant naar hem op. Tsiko liet zijn humeur er echter niet door verpesten. Hij bleef het vriendelijke mannetje dat hij al was en is nu ook weer gewoon de sociale knul die hij altijd al was. Hij vindt mensen, honden en katten gezellig en prima. Wat een veerkracht toont deze lieverd daarmee!

Uit Tsiko’s medische test kwam naar voren dat hij Leishmania heeft, een bekende hondenziekte die voorkomt rond de Middellandse Zee. Gelukkig bleek dat zijn organen niet zijn aangetast door de ziekte.
Met gebruik van medicijnen kan Tsiko prima een normaal leven leiden. Hij heeft laten zien dat hij er veerkrachtig genoeg voor is!(04/12)

 

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 25 mei 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Tsiko

Tsiko

3Oni9KV2a8E
QCOdX_lqd-4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu