Gereserveerd

Danny

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0106
40-0106
Overige
Nee

Supervriendelijke Danny is een grote gecastreerde knul, geboren rond 25 augustus 2019. Hij heeft de looks en het karakter van een Labrador, maar is dan wel een slag hoger en is slanker gebouwd. Danny weegt ca 30 kg bij een schofthoogte van 68 cm.

Danny is heerlijk sociale hond die afkomstig is uit Lesbos en verblijft momenteel bij een opvanggezin in Nederland. Hij kan het prima vinden met de andere honden van het gastgezin. Brengt de nacht gewoon los in de woonkamer door.

Voor de rest vindt hij het heerlijk om buiten te wandelen en is hij echt dol op aandacht, hij zou het liefste bij je op schoot kruipen . Danny is zindelijk en kan het prima vinden met de katten des huizes.

Wel merken we aan hem dat als het heel druk is, hij er wat onrustig van wordt en dan wordt hij ook wat onzeker. Om deze reden plaatsen we hem niet bij kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Eindhoogte 68 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 25 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Bij Danny is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Danny

Danny

hBIZOaRYtws

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu