Doggy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0218
10-0218
Overige
Ja

Doggy wacht al zeven jaar op zijn eigen baas. Hij leek onzichtbaar in de kennels; nooit was er interesse in deze ongelofelijke lieverd. Onbegrijpelijk!
Doggy is een lieve en sociale man van de respectabele leeftijd van 12 jaar. Hij geniet enorm van de aandacht en greep zijn kans om op te vallen toen de vrijwilligers hem bezochten in Portugal. Hij kwam op schoot zitten en ging daar nooit meer van af.
In het gastgezin verblijft hij met twee teefjes en daar gaat hij goed en rustig mee om. Komt soms spontaan een knuffel halen en zijn welkomstgroet in de ochtend is een feest. Ook tijdens de wandelingen is hij enthousiast en sociaal. Loopt prima mee aan de riem, vindt het heerlijk om aan heggen te schurken en groet iedereen vriendelijk, behalve katten en sommige reuen. Eten doet hij in zijn eigen tempo, hij neemt hier graag de tijd voor.
Inmiddels is hij twaalf en hij verdient het helemaal om zijn laatste jaren door te brengen in zijn eigen gouden mand,  Hij is enthousiast en energiek en geniet volop van buiten zijn. We merken nu al dat hij wandelen enorm fijn vindt en gunnen hem een plek waar hij geliefd zal worden en nog een paar mooie jaren gaat beleven. Aan zijn enthousiasme en energie zal het niet liggen.

Doggy is een gecastreerde reu, geboren op 12 juli 2009 en heeft een schofthoogte van 48 cm.

(07/21)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 14 juli 2009
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Doggy

Doggy

GBT3yk07PyM
sJHyflrX22I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu