Dulce

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jolanda@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 0000
Landcode: 20-
0000
Herder (mix)

In het opvanggezin wordt hij Duke genoemd, deze karaktervolle jonge hond die leiding en structuur nodig heeft. Duke gedraagt zich erg sociaal in de roedel met reuen en teven waar hij nu verblijft, hij speelt graag en gaat conflicten goed uit de weg. Duke is een bijzondere hond; lief, slim, vrolijk en altijd in voor een geintje. Duke heeft nog wel veel te leren zoals dat gaat bij jonge honden, en heeft een baas nodig die ervaring heeft en de tijd neemt. Duke kan niet worden geplaatst bij katten e/o kinderen en op het grote erf doet hij het erg goed. Duke heeft nog moeite met het op de juiste manier reageren op de buitenwereld. Eigenlijk is hij onzeker over de dingen die buiten gebeuren zoals voorbijgangers, vreemde honden, fietsers etc. Duke reageert op alles wat voorbijkomt. In het opvanggezin wordt gewerkt aan deze issues en langzaam maar zeker maakt Duke vorderingen. Duke heeft een baas nodig die dit proces verder begeleidt. Wij zoeken voor hem een thuis in een rustige omgeving met een ruime tuin, waarin hij heerlijk kan struinen. Duke is niet geschikt voor een drukke woonwijk of rijtjeshuis. Herder ervaring en met honden trainen is een pré. Hij is geboren rond 1 maart 2019 en hij ca. 65 cm hoog. (11/20)

Eindhoogte 65 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 maart 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we Herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Nummering: 20-
0000
Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jolanda Lakerveld
E-mail: jolanda@animalinneed.com

Dulce

Dulce

mWbvqvuhslk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu