Dulce

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
manon@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-8785
20-8785
Herder (mix)
Ja

Onbegrijpelijk!
Deze super knappe kerel wordt in het opvanggezin Duke genoemd. We snappen er niks van want Duke zit al lange tijd in opvang te wachten op zijn eigen mandje.
Hij is op zoek naar een baasje die de rest van zijn leven met hem wil delen.
Duke is lief, clownesk, zindelijk, sloopt niet ,slim en hij is vrolijk!
Duke speelt graag met de andere honden, reuen of teven, het maakt hem helemaal niet uit. Lekker ravotten met zijn honden vriendjes is iets waar hij optimaal van geniet.
Duke houdt van ruimte en een grote tuin is dan ook heel erg welkom. Duke is een slimme knul en hij wil graag nog wel meer leren. Duke is al van zo ver gekomen, we zijn echt trots op deze knapperd! Maar er zijn nog wel wat punten waar hij nog verder op moet ontwikkelen. Zoals onverwachte situaties buitenshuis bijvoorbeeld, die zijn nog best wel spannend voor hem en maken hem wat onzeker. Daar reageert hij dan op, iets wat een baas met geduld en ervaring prima kan handelen.
Duke is blij met een baas dit dit snapt, ervaring heeft en hem daarbij wil en kan begeleiden. Die het geduld heeft en de tijd voor Duke wil nemen.
We zoeken voor Duke een plekje zonder kinderen en katten en ook is een “thuis” in een drukke woonwijk of op een appartement niet geschikt. Duke is gecastreerd, geboren rond 1 maart 2019 en ca. 65 cm hoog. (11/20)

Eindhoogte 65 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 maart 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we Herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Manon ter Haar
E-mail: manon@animalinneed.com

Dulce

Dulce

mWbvqvuhslk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu