Estrela

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0116
10-0116
Overige
Ja

Estrela is een gesteriliseerde mix teef, geboren rond 1 januari 2015. Ze is ongeveer 60 cm hoog. Estrela is in januari 2021 door haar eigenaren afgegeven aan het asiel in Portugal. Ze moesten hun huis verkopen en verhuizen naar een appartement. Daar was geen ruimte meer voor Estrela.
Estrela is een energieke en sterke hond. Ze heeft behoefte aan veel beweging en een tuin is zeker een pre. Estrela is lief en enthousiast in de kennel naar onze vrijwilligers. Met andere honden moet ze even wennen, maar met de mannelijke hond in haar kennel gaat ze nu heel goed om. Estrela kan bij katten geplaatst worden. (04/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Estrela

Estrela

wbNz8fDLYXI
NgEjU4pkj5E
mGC71c15CB4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu