Fay

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Curacao
wilma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0191
30-0191
Overige
Ja

Fay is een vriendelijke mix teef met een vermoedelijke geboortedatum van 17 maart 2021. We verwachten dat ze zo’n 50 cm hoog wordt. Fay is samen met haar mama Mickey en nestgenootjes van de straat gehaald. Onder de goede, geduldige zorg van zowel haar moeder alsmede de foster waar ze verblijft is ze opgegroeid tot een blije pup. Fay en haar zusjes en broertje lijken hetzelfde gemoedelijke karakter te hebben als hun mams. Sociaal naar zowel mens als naar andere honden. Dol op knuffelen en spelen. Precies zoals je elke pup graag zou zien. Uiteraard zal Fay, zoals elke pup, nog alles moeten leren.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Curacao
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Fay

Fay

Iw6SBcIhehk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu