Golias

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0217
10-0217
Overige
Ja

Sommige honden blijven zelf na zoveel ellende alleen maar lief. Golias heeft ons met zijn waanzinnige karakter volledig ingepakt. Lieve loebas Golias. Deze knul zat al jaren gevangen op een paar vierkante meter te wachten tot iemand hem zou zien. Nooit was er iemand die hem koos. Toch bleef hij hoopvol, wachtend iedere dag weer op “zijn baas”. Lieve Golias heeft zijn hele leven nog maar heel weinig geluk gekend. De zichtbare tekenen van een ellendig bestaan zijn op zijn lichaam en op zijn grijze snuit te zien. Zijn lichaam is gehavend en Golias zijn voortanden zijn door grof geweld uit zijn bek geslagen of getrapt.
En nog steeds…is Golias alleen maar lief.
Onlangs waren vrijwilligers in Portugal en moesten vanuit het staatsasiel kiezen. Kiezen wie we kunnen helpen. Een duivels dilemma maar eenmaal oog in oog met Golias was overduidelijk dat we deze knul niet konden achterlaten. Hij zou het asiel anders nooit meer verlaten.
Golias is een waanzinnige lieve knul die enorm geniet van liefde en aandacht. Golias kan met alle honden en mensen prima overweg.
Voor Golias zoeken we een gouden mandje!

Golias is een gecastreerde reu van circa 50 centimeter hoog en geboren rond 8 februari 2015.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 februari 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Golias

Golias

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu