Gereserveerd

Hercules

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0242
10-0242
Overige
Nee

Hercules is een mix Rafeiro do Alentejo reu en wordt vermoedelijk circa 65 centimeter hoog. Hercules heeft een geschatte geboortedatum van 9 maart 2021.

Wat een heerlijke knul is dit, Hercules! Een brok puppy liefde. Dit enorme knappe mannetje is echt een heerlijke blije sociale lieverd. Hij geniet van het leven en houdt van alles en iedereen. Hercules is gered uit een staatsasiel en verblijft nu bij onze foster in Portugal. Daar geniet dit mannetje van lekker ravotten en spelen met zijn hondenvriendjes, lekker chillen in de schaduw en kroelen met de vrijwilligers. Hercules is op zoek naar een baasje waar hij verder kan groeien in een heerlijke trouwe loebas. (07/21)

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Hercules

Hercules

ta4BjZAql1E

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu