Jerry

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0253
10-0253
Overige
Ja

Deze knapperd heet Jerry. Hij is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 13 februari 2021. We schatten dat Jerry uitgroeit naar zo’n 55 cm schofthoogte.

Jerry is alles wat je van een hond wil: hij is erg lief en sociaal, heeft een mooie balans tussen actie en rust en is leergierig. Het lieve en sociale heeft hij zowel met mensen als dieren. In het gastgezin verblijft hij met honden en katten. Hij gedraagt zich voorbeeldig. Met kinderen gaat hij ook prima als ze niet te jong zijn want door de onverwachte geluiden en bewegingen weet hij niet zo goed wat hij met ze moet . Jerry is sociaal met de andere honden, speelde in Portugal ook graag met de andere pups. Voor een pup is hij als rustig te bestempelen. Hij is binnen fijn rustig en slaapt ook heerlijk in de bench. Jerry is ook al goed zindelijk en loopt goed mee aan de riem. Sowieso merkt het gastgezin dat dit een slimme knul is, hij pakt de dingen erg snel op en past zich snel aan. Al met al is Jerry echt een geweldige aanwinst voor degene die hem een warm thuis, zonder al te jonge kinderen, biedt.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 13 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Jerry

Jerry

42XNnj7eu9Y
WbLF6xMsDAI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu