Joy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 90-0008
90-0008
Overige
Ja

Sommige hondjes hebben een naam die zo bij ze passen, dat het geen toeval kan zijn! Joy!!! Zo heet ze dit knappe lieve meisje. Maar ze heet niet alleen Joy, ze is en geeft het ook! Dit waanzinnig lieve meisje brengt echt alleen maar vreugde. Volgens de foster is het een feestje om zo’n lief en leuk meisje te mogen opvangen. Joy haar leven was tot voor kort niet altijd reden tot een feestje. Ze werd zwervend gevonden op Aruba. Gelukkig werd ze gezien door een enorme lieve dame en die nam haar in huis. Inmiddels is Joy bij een foster in Nederland en daar steelt ze weer alle harten. Ze is innemend lief, vertederend zachtaardig en ohhh zo blij. Als ze zou kunnen praten riep ze de hele dag “ik hou van jou”. Joy in een enorme sociale lieverd die dankbaar is voor iedere dag. Ze komt je meerdere keren kroelend laten merken hoe blij ze is. Ze kan prima overweg met andere honden en mensen. Ze is nog wel heerlijk pupperig lomp en dus beter op haar plek in een gezin met wat oudere kinderen.
Joy is een bundel liefde en vreugde!
Joy is een gesteriliseerd teefje van circa 11 maanden oud en circa 50 centimeter hoog

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 7 juni 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Aruba
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Joy

Joy

VhP1w5UeT4E

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu