Kobo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
manon@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9886
20-9886
Galgo (mix)
Ja

Kobo is een gecastreerde Galgo mix reu, die nog niet veel vertrouwen in de mens heeft. Hij is geboren rond 16 augustus 2019 en hij is ca. 65 cm hoog. Na lange tijd in het asiel in Spanje te zijn geweest, verblijft hij nu in een opvanggezin.
Kobo is een kleine 65 cm hoog. Hij weegt ongeveer 17 kg. Hij is lief, zachtaardig en rustig. Buiten aan de lijn lopen is nog best spannend zoals ook veel nieuwe situaties ( bv harde geluiden) in en om het huis. Maar Kobo wil graag en leert snel. Het is voor Kobo voor het eerst in zijn leven dat hij immers in een huis woont en een eigen mand heeft. Voor zijn nieuwe baasjes iets waar ze rekening mee moeten houden. . Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden maar heeft even tijd nodig om al die aandacht te verwerken. Geduld is het toverwoord bij Kobo.
Met de aanwezige reuen in het opvanggezin gaat hij goed om. Katten is onbekend. Kobo is een bench gewend. Hij is zindelijk en ligt graag in de kamer.
Voor Kobo zoeken we een permanent huisje. Hij vindt andere honden erg leuk en trekt zich hier aan op. We zoeken voor Kobo dan ook een plek waar al een stabiele hond aanwezig is. Liefst een thuis met een tuin die uiteraard goed en voldoende hoog is omheind. (09/20) Kobo wordt gesponsord door Marijke Schuit.

Eindhoogte 65 cm
Ras Galgo (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 16 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Manon ter Haar
E-mail: manon@animalinneed.com

Kobo

Kobo

20eiMIULdI8
C9nptRpEjIA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu