Lady

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0227
10-0227
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Lady

Want dat is ze, een absolute dame! Soms zijn er honden die je meteen raken. Dit meisje op leeftijd is zo’n bijzonder meisje. Dat voelde en zagen de vrijwilligers direct. In een overdekte parkeerplaats, achter de hekken zagen ze haar zitten. Ze keek alsof ze wist dat ze kwamen, alsof ze op ze wachtte. Hoe het gebeurde, het is niet eens echt goed uit te leggen maar op een bijna magische manier, dook ze meteen hun harten in. Samen met haar zoon werd ze op straat gevonden. De man die de honden daar, in dat asieltje, in dat kleine dorpje ergens op het platteland van Portugal verzorgd vertelde haar verhaal. Ze werd samen met haar zoon gevonden. Hij vermoed dat ze aan leven (nog langer) als kettinghond waren ontsnapt. Het stuk touw zat nog om haar nek. Lady, een brok pure liefde vertrouwde de man en hij nam haar en haar zoon mee. Sindsdien waren ze daar… waar ze wachten zonder hoop, op niks. Niemand die een grote hond, een oude hond, een waanzinnig lieve hond wil. Wat moeten ze ermee? Ze kwispelt mensen toe, bijt ze niet weg. Ze is te oud om pups te baren en ze is niet klein en schattig, pronken met haar in een tasje is ook geen optie. Ze zou daar sterven, daar in dat dorpje, daar in die overdekte parkeerplaats, daar achter de hekken…samen met haar zoon. Dit mega mooie maar ook zo ontzettend lieve zachtaardige meisje verdient dat niet. Geen hond verdient dat! We beloofde de man dat we zouden gaan zoeken naar een baasje voor haar! Belofte maakt schuld, ze verdient dit als geen ander! Lady, een sociale oneindig lieve kroelkont zoekt dito baasje.
Lady is een gesteriliseerde teef van ca 55 cm hoog. Haar geboortedatum is geschat op 18 juni 2013.

Eindhoogte 55 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 18 juni 2013
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Lady

Lady

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu