Gereserveerd

Liva

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0044
40-0044
Overige
Nee

Liva is een elegant lief teefje van een jaar oud (geschatte geboortedatum 10 juni 2020). Ze is gesteriliseerd en heeft een handzaam formaat met haar 37 cm schofthoogte en 11 kg gewicht.

Liva is al heel goed gewend aan ons Nederlandse huis- en buitenleven. Ze is een aanhankelijke, sociale, lieve meid met een mooie gevoelige inborst die erg geniet van wandelen in de natuur. Ze is ook nog eens slim en leergierig, dus loopt al heel netjes mee aan de riem, kent al vele commando’s en doet graag uitdagende spelletjes. Verder is Liva zindelijk, slaapt ze rustig in haar bench en gaat ze graag mee in de auto, lekker mee met de baas! Door haar aanhankelijke en gevoelige karakter hecht Liva zich vol liefde en trouw aan haar familie, met het kleinkind gaat Liva ook erg lief en zacht om. Ze is door haar karakter ook alert en wat gevoelig voor prikkels. Zo rende ze in het begin bijvoorbeeld graag achter fietsers aan, typisch iets voor gevoelige, alerte honden, maar slim als ze is, had ze al snel door dat dat niet de bedoeling is en dus liet ze dat weer snel. Ook het omgaan met vreemden die op visite komen, behoefde begeleiding en gaat prima als je door hebt wat ze daarbij nodig heeft. Het alleen zijn is voor Liva een lastige. Ze wordt er ongelukkig van, aanhankelijk aan haar familie als ze is. Een van de redenen waarom we voor Liva een thuis zoeken waar al een hondenvriend aanwezig is. Met andere honden is Liva namelijk heel sociaal, ze speelt graag met honden van haar eigen formaat.

 

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Liva

Liva

O284eP7S3-M
0uKMa3EiM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu