Loba

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
wilma@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 20-0339
20-0339
Herder (mix)
Ja

Loba is een vrolijke Herder mix teef. Haar geboortedatum wordt geschat op 1 juni 2014. Ze is ca 55 cm hoog. Loba werd door Juan uit een nare situatie gehaald en naar het asiel gebracht. Verzwakt, ondervoed en lijdend aan onder andere Filaria. Enige weken later lijkt de behandeling, in combinatie met de juiste zorg en voeding aan te slaan. Lijkt, want Loba is er nog niet. Tot nu toe heeft ze in ieder geval de wil om te (over)leven getoond, iets waar we heel blij mee zijn. Elke dag wordt ze sterker en is ze in gewicht gelukkig weer wat aangekomen. Inmiddels is Loba helemaal herstelt en het lievelingetje van onze dierenarts geworden. (06/21)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Urgent
Geboorte 1 juni 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Bij Loba is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Loba

Loba

lopvsZszeuU
K2E3czGrYis

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu