Gereserveerd

Lynx

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0241
10-0241
Waterhond (mix)
Nee

Wat een geweldige knul is deze lieverd! Werkelijk een enorme trouwe, grappige, sociale lieve knuffelkont. Een kadootje, zo noemt het opvanggezin hem. Lynx is tezamen met zijn broer en zus in het staatsasiel beland. We vermoeden dat ze in een woning hebben gewoond want het asielleven vonden ze alle drie enorm zwaar. Gelukkig mochten ze snel naar Nederland. Daar verblijft Lynx in een opvanggezin en geniet van iedere minuut. Het lijkt wel of hij het allemaal weer herkent, een mand, een bank maar het belangrijkste…een baasje. Lynx vind het geweldig! Hij is enorm dankbaar en straalt dit de hele dag uit. Lynx gedraagt zich werkelijk voorbeeldig. Hij is super sociaal naar alle honden en mensen, is niet opdringerig maar wacht zijn beurt af. Hij is zindelijk en wandelt keurig mee aan de lijn. Onderweg begroet hij iedereen met een aandoenlijke kwispel. Lieve lynx ligt graag naast zijn baasje, knuffelen is een van zijn grootste hobby’s. In huis is hij geen druktemaker, eerder een rustige knul.

Lynx is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 31 juli 2018 en is ongeveer 50 cm groot.

 

Eindhoogte 50 cm
Ras Waterhond (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 31 juli 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Lynx

Lynx

glw2arkP8ew
L0w_we3S3so

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu