Gereserveerd

Lyra

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0244
10-0244
Waterhond (mix)
Nee

Lyra zat samen met haar broers in een staatsasiel in het zuiden van Portugal. Ze begroette de vrijwilligers met een hele enthousiaste kwispel. Ze wilde maar 1 ding en dat was haar koffertje pakken. En dat mocht ze afgelopen weekend.

Lyra verblijft momenteel in een gastgezin in Nederland. Hier heeft ze laten zien dat het huisleven haar reeds bekend is. Ze is keurig zindelijk en loopt al netjes mee aan de riem.
Ze vindt het fantastisch om andere honden tegen te komen tijdens de wandeling en lekker samen te spelen. Lyra kan het goed vinden met de zoon in het gastgezin en ook met het hondje.

Er wordt echt zichtbaar genoten van het leven vol liefde in huis en we zijn dan ook op zoek naar een mandje waar ze vertroetelt zal worden.

Lyra is een Portugese waterhond mix teef met een geschatte geboortedatum van 25 augustus 2018 en is ongeveer 45 cm groot.

Eindhoogte 50 cm
Ras Waterhond (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 25 augustus 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Lyra

Lyra

zWzI9caKtZ0
oSHgYUGpLxE
W678qFW-q20

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu