Gereserveerd

Margot

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0119
10-0119
Podenco (mix)
Nee

Margot is een Podenco mix teef, geboren rond 30 april 2019. Ze is ongeveer 32 cm hoog. Hoogzwanger liep ze rond op straat en is ze meegenomen door een mevrouw die Margot en haar 4 puppy’s heeft opgevangen in haar huis. De puppy’s hebben allemaal een fijne mand gevonden en nu is het de beurt voor mama Margot. Ze is een vriendelijke en sociale hond tegen soortgenoten maar ook zeker tegen mensen. Ze is in februari 2021 in het asiel in de Algarve terechtgekomen. (04/21)

Eindhoogte 32 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 30 april 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen. Daarnaast zijn het echte roedeldieren, om deze reden plaatsen we een Podenco bij voorkeur bij een andere hond.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Margot

Margot

6e-J0RgU-wg
0tDlPkfLme8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu