Gereserveerd

Maria

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jolanda@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 0045
Landcode: 10-
0045
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Maria een prachtige, ranke Portugese Mastin mix teef. Een bescheiden, lieve, innemende dame. Ze is zindelijk en vindt het geen probleem om s nachts in de bench te slapen. Overdag ligt ze graag in een mand te soezen. Met de reuen in het opvanggezin gaat ze goed om. We zoeken voor haar een thuis bij een baasje met hondenervaring en waar al een reu aanwezig is om samen te spelen en de wereld verder te ontdekken. Een hondenmaatje is ook echt iets wat ze nodig heeft. Haar omgang met katten is onbekend. Maria stelt een goed omheinde tuin waar ze lekker rond kan snuffelen erg op prijs. Om die reden plaatsen we haar dan ook niet op een appartement of bovenverdieping. Wandelen aan de riem is nog spannend voor haar. Maar ook dit gaat elke dag iets beter. Even alleen zijn, weliswaar samen met de andere honden in het opvanggezin is geen probleem voor haar. We plaatsen Maria niet bij kinderen jonger dan 12 jaar. Maria is afkomstig uit een asiel in Portugal. Zij is geboren rond 4 maart 2019 en is ca. 55 cm hoog.

 

(12/20)

Eindhoogte 55 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 4 maart 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Deze honden vinden het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij deze honden bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Nummering: 10-
0045
Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jolanda Lakerveld
E-mail: jolanda@animalinneed.com

Maria

Maria

2xwLYmtZayk
NeqXb_dhWE8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu